Νεκρό βρέφος: «Δεν πήγε σε ρεβεγιόν, απομονώθηκε σε σπηλιά» λέει ο δικηγόρος της 29χρονης

Η δολοφονία ενός μόλις 11 μηνών βρέφους από την ίδια του τη μητέρα Παραμονή Πρωτοχρονιάς έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ημαθίας, αλλά και ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Η νεαρή μητέρα πέταξε το ίδιο της το μωρό στο φράγμα στη Βέροια, κάλεσε ένα ταξί και έφυγε αφήνοντας το να πεθάνει στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, στη Βέροια.

Η 29χρονη ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για την απολογία της, που θα γίνει στις 11 το πρωί της Τετάρτης. Μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Ο δικηγόρος της Αντώνης Μπιδέρης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα” δήλωσε πώς “η εντολέας του δεν έχει συνηδοτοποιήσει την έκβαση του συμβάντος, διότι πουθενά από την δικογραφία δεν προκύπτει ομολογία ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο”.

Μάλιστα διέψευσε ότι μετά την πράξη της η γυναίκα πήγε σε ρεβεγιόν. «Μετά την πράξη πήγε και απομονώθηκε κάπου, που θα μπορούσε να είναι και σπηλιά. Πρέπει να ανοίξει μεγάλο θέμα σχετικά με την κατάσταση του κατολογισμού, με τις ακούσιες νοσηλείες. Σήμερα θα δούμε αν είχε πάρε-δώσε με ψυχιατρικές κλινικές. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Παράλληλα σημείωσε πώς “πρέπει να ανοίξει ένα μεγάλο θέμα σχετικά με την κατάσταση του κατολογισμού, με τις ακούσιες νοσηλείες” και συμπλήρωσε πώς σήμερα είναι που θα βάλουμε βαθιά το χέρι στην δικογραφία και θα ερευνήσουμε το αν αυτή η γυναίκα είχε πάρε – δώσε με ψυχιατρικές κλινικές”.

“Είμαστε συντετριμμένοι. Υπήρχε μία ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη το σπίτι με τον παππού και την μητέρα της Ελευθερίας. Είναι αλήθεια πώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα με την ιατρική παρακολούθηση ήταν όλα καλά., Την επισκεπτόνταν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Η μητέρα της Ελευθερίας πήγαινε το μωρό κάθε Κυριακή στην Εκκλησία, το παιδί ήταν σε άριστη κατάσταση. Το παιδί επισκεπτόταν συχνά και ο πατέρας του”, ανέφερε στην εκπμπή του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σταυρού Ημαθίας Γιάννης Κεϊσίδης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ιράν: Πενθήμερο πένθος για τον θάνατο του Νασράλα κήρυξε ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Θρήνος στον Λίβανο
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Άσσηρο
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Έκανε «περίπατο» με Κέντρικ Ναν και πέρασε στον τελικό του Super Cup
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Θάνατος Νασράλα: Σε αναζήτηση «απάντησης» η Χεζμπολάχ – Σε συναγερμό το Ισραήλ, αναμένει σκληρό ιρανικό χτύπημα
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Τροχαίο με νεκρό 70χρονο στην Κρήτη
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Πηγή προσκείμενη στη Χεζμπολάχ: Ο διοικητής του μετώπου με το Ισραήλ σκοτώθηκε μαζί με τον Νασράλα
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Hellenic Train: Κανονικά τα δρομολόγια τρένων στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Σέρρες από την Τρίτη 1η Οκτωβρίου
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Ερμού: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 23χρονο και άρπαξαν χρυσή αλυσίδα
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Κέρκυρα: «Πες μας την αλήθεια για το παιδί σου» – Πώς ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Εκτός ελέγχου η βία των ανηλίκων – Αιματηρά επεισόδια και τραυματίες
28 Σεπτεμβρίου, 2024