Νεκρό βρέφος: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό»

Συγκλονίζει το πανελλήνιο, η δολοφονία του μόλις 11 μηνών μωρού στην Ημαθία από την ίδια του τη μητέρα.

Η σορός του βρέφους βρέθηκε να επιπλέει στον Αλιάκμονα όπου φέρεται να το έριξε η 28χρονη μητέρα του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η 28χρονη μητέρα που πέταξε το 11 μηνών κοριτσάκι της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, φορώντας κουκούλα και χειροπέδες βγαίνει από τα δικαστήρια της Βέροιας.

Αμίλητη και με σκυμμένο το κεφάλι μπαίνει στο αυτοκίνητο της ασφάλειας. Διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Παρά το γεγονός ότι υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο φράγμα του ποταμού όπου πέταξε το μωράκι της, ενώπιον του εισαγγελέα αρνήθηκε τα πάντα.

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό»

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό», ισχυρίστηκε στις Αρχές η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται οτι παραμονή Πρωτοχρονιάς σκότωσε το βρέφος της πετώντας το στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, στη Βέροια.

Η 29χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές πως «η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Την είχα στα πόδια μου, αφαιρέθηκα στο κινητό που κρατούσα στα χέρια μου και έπεσε στο νερό. Δε μπορούσα να πέσω στο νερό για να την βγάλω από μέσα. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν είχω κάνει. Την αγαπούσα πολύ την κόρη μου», είπε, ενώ υποστήριξε πως πήγε με την κόρη της στην προβλήτα του φράγματος του Αλιάκμονα για να παίξει.