Νεκρό βρέφος: Λίστα με ονόματα γυναικών ζητά ο εισαγγελέας

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το νεκρό εμβρύο που βρέθηκε σε ένα φρεάτιο στο κέντρο της Αθήνας. Αναμένεται ότι μέσα στην ημέρα θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία μπορεί να παράσχει απαντήσεις σε ορισμένα ερωτήματα.

Κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών πραγματοποιεί σήμερα αυτοψία στους χώρους των Γιατρών χωρίς Σύνορα και στην ιδιωτική μαιευτική κλινική στην οδό Σόλωνος προκειμένου να συλλέξει στοιχεία.

Η έρευνα γίνεται παρουσία εισαγγελέα, ο οποίος έχει ζητήσει και λίστες με όλες τις γυναίκες που έχουν επισκεφτεί τις τελευταίες ημέρες τους δύο αυτούς χώρους προκείμενου να εξεταστούν για να διαπιστωθεί αν σε κάποια από αυτές ανήκει το έμβρυο.

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν ένας υπάλληλος εταιρείας καθαρισμού εκτελούσε εργασίες σε φρεάτιο έξω από γραφεία ΜΚΟ στην οδό Σόλωνος. Ο άνδρας τοποθέτησε μικροκάμερα και είδε κάτι το οποίο μοιάζει με νεογνό. Αμέσως άρχισε να βγάζει αντικείμενα μέσα από το βόθρο και ενημέρωσε τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης ΜΚΟ, σχετικά με το μακάβριο εύρημα του, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν με τη σειρά τους, ότι θα ενημερώσουν αυτοί τις αρχές.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το εύρημα τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.