Νεκρό βρέφος: «Σαχλαμάρας ιατροδικαστής», λέει ο δικηγόρος των γονέων – «Έκρηξη» Παπαδάκη

Το πρωί της Τρίτης ο ιατροδικαστής Σ. Μπουζιάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το κακοποιημένο βρέφος, που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο από τον πατέρα του.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο κ. Μπουζιάνης είπε χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά είδε τέτοια κακοποίηση σε τόσο μικρή ηλικία. Έκανε και πάλι λόγο για «παρά φύσιν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης», ενώ βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους.

Λίγο αργότερα, ο δικηγόρος των γονέων, μίλησε στην ίδια εκπομπή, υποστηρίζοντας ότι το μωρό δεν υπέστη κακοποίηση, όπως ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής και απέδωσε τις κακώσεις που φέρει στα υπόθετα που είχαν συνταγογραφηθεί για τη θεραπεία του βρέφους από ίωση, ενώ χαρακτήρισε τον ιατροδικαστή «σαχλαμάρα», με αποτέλεσμα να του ζητήσει να ανακαλέσει ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο κ. Μπάκρι σημείωσε ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως το παιδί είχε πρόβλημα από τη γέννησή του και παρουσίαζε επιληπτικές κρίσεις.

Ενημέρωσε δε ότι το παιδί θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή που θα ορίσει η οικογένεια, ενώ τόνισε ότι θα ζητήσει την άμεση απελευθέρωση του πατέρα, καθώς δεν προκύπτουν, όπως είπε, κατηγορίες σε βάρος του.