Νεκρός 29χρονος μέσα στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας – Βρέθηκε απαγχονισμένος

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Ομονοίας ένας 29χρονος από το Μπαγκλαντές το πρωί της Τρίτης (1.10.2024).

Ο 29χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο κελί του στην Ομόνοια λίγες μόνο μέρες μετά τις καταγγελίες για τον βασανισμό μέχρι θανάτου ενός 37χρονου Πακιστανού σε άλλο αστυνομικό τμήμα, και συγκεκριμένα σε αυτό του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας κρατούνταν για φθορές σε περιπολικό.

Το πρωί της Τρίτης ο 29χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, απαγχονισμένος με ένα ρούχο στο κρατητήριο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας.

Σημειώνεται πως πριν από λίγες μέρες ένας 37χρονος Πακιστανός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Άγιου Παντελεήμονα. Ο άνδρας έφερε ίχνη άγριου ξυλοδαρμού, ενώ με εντολή του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η έρευνα για το θάνατο του κρατούμενου διαβιβάζεται στον Συνήγορο του Πολίτη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Η συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης
14 Μαρτίου, 2025
Ηγετικό στέλεχος του ISIS σκοτώθηκε από ιρακινές δυνάμεις
14 Μαρτίου, 2025
Η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα
14 Μαρτίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-74: Κόκκινο το ντέρμπι
14 Μαρτίου, 2025
Αντιρώσος ακτιβιστής δολοφονήθηκε στην Οδησσό
14 Μαρτίου, 2025
Τζιν Χάκμαν: Σε ποιον αφήνει περιουσία 80 εκατ. δολαρίων
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο άνδρας που χτυπούσε την 22χρονη σύντροφό του για να τον πληρώνει
14 Μαρτίου, 2025
Φρίκη στο Μεσολόγγι: Κατήγγειλε τον πατριό και τον αδερφό της για ασέλγεια στην ανήλικη αδερφή της
14 Μαρτίου, 2025
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025