Νεκρός 45χρονος άντρας από πυροβολισμούς σε κτηνοτροφική μονάδα

Ο 45χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά κτηνοτρόφου στο Κιλκίς, έξω από κτηνοτροφική μονάδα. Συλλήψεις από τους αστυνομικούς λίγο μετά το έγκλημα…

Ένας 45χρονος έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου από τα πυρά ενός 54χρονου κτηνοτρόφου, στην περιοχή των Μουριών, στο Κιλκίς. Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ, ο 45χρονος πήγε μαζί με άλλα άτομα στην κτηνοτροφική μονάδα που ανήκει στον 54χρονο άνδρα.

Ο 54χρονος ο οποίος βρισκόταν εκεί, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα κατά των ατόμων, με συνέπεια να τραυματίσει τον 45χρονο. Μετά τους πυροβολισμούς, ο 45χρονος και τα υπόλοιπα άτομα επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Λίγο αργότερα εντοπίστηκαν από την ΕΛΑΣ και διαπιστώθηκε πως ο 45χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Ο 54χρονος όπως και άτομα που ήταν μαζί με το 45χρονο θύμα συνελήφθησαν. Η Αστυνομία ερευνά τους λόγους για τους οποίους το θύμα μαζί με τα άτομα βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην κτηνοτροφική μονάδα αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 54χρονο πυροβόλησε τον 45χρονο με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα.