Νεκρός από κορονοϊό 33χρονος διάσημος influencer – Πίστευε πως ο ιός δεν υπάρχει (pic)

Ο γνωστός fitness influencer, Dmitriy Stuzhuk, πέθανε σε ηλικία 33 ετών έπειτα από επιπλοκές που σχετίζονται με τον κορονοϊό. Η πρώην σύζυγος του σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Σοφία Στουζούκ, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, επιβεβαίωσε τον θάνατό του σε μια λεπτομερή ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου. “Ναι, δεν είχαμε καλή σχέση. Ναι, υπήρχαν πολλά προβλήματα. Αλλά αυτή η σχέση μας έδωσε πολλά», μοιράστηκε η Σόφια στα ρωσικά.

«Ζήσαμε και βιώσαμε τόσα πολλά μαζί σου. Ήσουν εκεί με τη θλίψη και τη χαρά… Θα παραμείνω ευγνώμων για το υπόλοιπο της ζωής μου για τα τρία όμορφα παιδιά μας. Δεν ήμασταν πλέον μαζί, αλλά δεν με πονάει λιγότερο», συνέχισε. “Λυπάμαι πολύ … Λυπάμαι. Σε ευχαριστώ για τα πάντα, ήσουν το σημαντικό μου πρόσωπο, ο κύριος δάσκαλός μου, ο οδηγός μου, ο πατέρας των παιδιών μου. Είσαι ο φύλακας άγγελος μας και η αγάπη σου θα προστατεύει πάντα τους αγγέλους μας. Πόσο οδυνηρό είναι να συνειδητοποιήσουμε … Ευλογημένη η ανάμνηση σου, Ντίμα Στουζούκ”.

Στις αρχές της εβδομάδας, ο Dmitriy ενημέρωσε το ένα εκατομμύριο followers του για την υγεία του σε μια ανάρτηση στο Instagram. “CORONAVIRUS” COVID “, 8 ΗΜΕΡΑ”, ξεκίνησε τη λεζάντα του στα ρωσικά.

“Όπως όλοι γνωρίζετε από τις ιστορίες, είμαι άρρωστος με κορονοϊό. Σήμερα, αφού επέστρεψα στο σπίτι, για πρώτη φορά υπήρχε ενθουσιασμός για να γράψω τουλάχιστον κάτι. Θέλω να μοιραστώ ότι αρρώστησα και σας προειδοποιώ όλους: Και εγώ πίστευα ότι δεν υπήρχε ο κορονοϊός… Μέχρι που αρρώστησα” τόνισε.

Σύμφωνα με την The Sun, ο 33χρονος κόλλησε COVID-19 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Τουρκία και υποβλήθηκε σε θεραπεία στην πατρίδα του, στην Ουκρανία.

“Ένιωσα άσχημα τη δεύτερη μέρα στην Τουρκία. Ξύπνησα στη μέση της νύχτας επειδή ο λαιμός μου ήταν πρησμένος και ήταν δύσκολο να αναπνέω. Συγχρόνως, το στομάχι μου πονούσε λίγο. Την επόμενη μέρα, άρχισε να εμφανίζεται ο βήχας, αλλά δεν είχα πυρετό. Δεν υπήρχαν ούτε συγκεκριμένα συμπτώματα της νόσου, οπότε σκέφτηκα ότι αυτά θα μπορούσαν να είναι συνέπειες μετά από τη γυμναστική, την αλλαγή του κλίματος και τη διατροφή και επιπλέον τον ύπνο κάτω από το κλιματιστικό. Αφού επέστρεψα από την Τουρκία, πήγα αμέσως να κάνω διάφορα τεστ, να κάνω σάρωση υπερήχων και, σε κάθε περίπτωση, αποφάσισα να κάνω και ένα τεστ COVID. Αποδείχθηκε θετικό”. Λόγω του ότι το νοσοκομείο ήταν γεμάτο και υπήρχαν διάφορες ελλείψεις σε βασικά είδη, αποφάισε να επιστρέψει σπίτι του, όπου θα ήταν πιο άνετα. Όμως, επέστρεψε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά τη θεραπεία που ακολούθησε στο σπίτι. Όπως αποκάλυψε η πρώην σύζυγός του ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και σε χάλια κατάσταση. Είχε προβλήματα καρδιοαναπνευστικά. “Η καρδιά του δυσκολευόταν” δήλωσε η Σοφία. Λίγες ώρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

https://www.instagram.com/p/CGVXb6mHmEZ/?utm_source=ig_web_copy_link

-Ad-