Νεκρός ο 45χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 45χρονου, Δημήτρη Θεοδώρου, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς εντοπίστηκε νεκρός.

Τον θάνατό του ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού κάνοντας λόγο για «περιπέτεια που έληξε με τραγικό τρόπο, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η περιπέτεια του Δημήτρη Θεοδώρου, 45 ετών, έληξε με τραγικό τρόπο, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του και, καθώς υπήρχαν σοβαροί λόγοι που έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas, δημοσιοποιώντας τη φωτογραφία και τα στοιχεία του στις 14/03/2025.

Η ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert αποδείχτηκε καθοριστική, καθώς κινητοποίησε την κοινωνία και συνέβαλε στην παροχή σημαντικών στοιχείων. Συγκεκριμένα, χάρη στη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση, ευαισθητοποιημένος πολίτης επικοινώνησε με τον Οργανισμό, αναφέροντας ότι είδε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει τον ενήλικα σε λιπόθυμη κατάσταση.

Με βάση αυτή την πληροφορία, “Το Χαμόγελο του Παιδιού” ήρθε σε επικοινωνία με το ΕΚΑΒ και τα νοσοκομεία και ενημέρωσε παράλληλα το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας, προκειμένου να συνδράμει στις προσπάθειες εντοπισμού του αγνοούμενου.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Θεοδώρου και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωσή της.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και κάνει έκκληση στα ΜΜΕ, αλλά και σε όλους όσοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στις προσπάθειες αναζήτησης αγνοούμενων ατόμων, να αξιοποιούν κάθε πληροφορία και να ενεργούν κατά αρμοδιότητα αλλά και στο πλαίσιο συνεργασίας, καθώς ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός στις έρευνες».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΣΥΡΙΖΑ για Τριαντόπουλο: Όχι στη νέα συγκάλυψη και την φίμωση των βουλευτών – Θέλουμε προανακριτική
18 Μαρτίου, 2025
Μητσοτάκης για Τριαντόπουλο: Γενναίο βήμα που δεν έχει προηγούμενο – Όλοι ενώπιον των ευθυνών τους
18 Μαρτίου, 2025
Ολοκληρώθηκε η συνομιλία Τραμπ με Πούτιν – «Ο κόσμος έγινε πιο ασφαλής», λέει απεσταλμένος του Ρώσου προέδρου
18 Μαρτίου, 2025
Το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης ακύρωσε το πτυχίο του Εκρέμ Ιμάμογλου – Στον «αέρα» η υποψηφιότητά του για την προεδρία
18 Μαρτίου, 2025
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη πρέπει να οικοδομήσει μια «αξιόπιστη» αποτρεπτική ικανότητα εντός πέντε ετών
18 Μαρτίου, 2025
Περιστέρι: Ελεύθερη με «βραχιολάκι» η 22χρονη για το δυστύχημα με τον νεκρό οδηγό ταξί
18 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Η ψυχρή εισβολή ξεκίνησε με βροχές – «Άνοδος της θερμοκρασίας από Παρασκευή» λέει ο Λαγουβάρδος
18 Μαρτίου, 2025
Eπιστολή Τριαντόπουλου στον πρόεδρο της Προανακριτικής: Επιθυμώ να με κρίνει απευθείας η Δικαιοσύνη
18 Μαρτίου, 2025
Με υπουργική απόφαση του Ν. Δένδια παραχωρείται σε Δικαστές και Εισαγγελείς το δικαίωμα πρόσβασης στα στρατιωτικά νοσοκομεία
18 Μαρτίου, 2025
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Η δημοσκοπική άνοδος της Πλεύσης Ελευθερίας μας γεμίζει με ευθύνη
18 Μαρτίου, 2025