Νεκρός ο επιχειρηματίας Προκόπης Παπαδόπουλος – Συγκλονίζει το μήνυμα του γιου του

Σοκ στην Βολιώτικη κοινωνία έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός ακόμη νέου ανθρώπου, του 49χρονου επιχειρηματία, Προκόπη Παπαδόπουλου, πατέρα τριών παιδιών, που πέθανε ξαφνικά έξω από την επιχείρηση υγρών καυσίμων που διατηρούσε στη Νέα Ιωνία.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο καλόκαρδος γίγαντας, όπως πολλοί τον αποκαλούσαν, δεν βρίσκεται πια στην ζωή. Ο επιχειρηματίας, γνωστός και αγαπητός στην πόλη του Βόλου, και ιδιαίτερα στη Νέα Ιωνία, στο «Φαρδύ» που δούλευε από μικρό παιδάκι στο βενζινάδικο, δίπλα στον πατέρα του Παύλο, έμελλε να αφήσει εκεί την τελευταία του πνοή.

Ο Προκόπης Παπαδόπουλος, έχοντας πάει στο πρατήριο της Λεωφόρου Ειρήνης που διατηρούσε χρόνια για να φέρει εις πέρας επαγγελματικές υποχρεώσεις, αποφάσισε να αποχωρήσει. Βγαίνοντας από το μαγαζί, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο. Καταστηματάρχες και περαστικοί που τον είδαν να «σβήνει» μπροστά στα μάτια τους, έτρεξαν να τον βοηθήσουν και κάλεσαν το ΕΚΑΒ προκειμένου να σπεύσει για βοήθεια. Διασώστες που έσπευσαν στο σημείο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν με ΚΑΡΠΑ να τον επαναφέρουν στην ζωή, διαπίστωσαν τον θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό παραπονιόταν για έντονους πονοκεφάλους και αδιαθεσία.

Συγκλονίζουν τα μηνύματα αποχαιρετισμού
Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, αδυνατούν να πιστέψουν τον ξαφνικό θάνατο του δικού τους ανθρώπου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γέμισαν με μηνύματα , με αυτό του γιού του Παύλου, να ραγίζει καρδιάς. Ο γιος του, ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook, μια φωτογραφία με τους δυο τους και το μήνυμα «Μέχρι να συναντηθούμε ξανά…».

– Από το λίγο που τον ήξερα ήταν ένας καλόκαρδος γίγαντας καλή δύναμη στην οικογένεια του όλα τα υπόλοιπα… κρίμα

– Καλό παράδεισο ρε θηρίο! Δεν μπορώ να το πιστέψω, έμπαινες στο μαγαζί πάντα με το χαμόγελο, ο Θεός να δώσει δύναμη στους δικούς σου ανθρώπους και να τους προσέχεις από ψηλά.

– Τι να πω ρε φίλε Χθες ήμασταν μαζί και σήμερα πέθανες τι να πω

– Κρίμα, πολύ κρίμα…

– Καλό παράδεισο φίλε

– Συλλυπητήρια καλό παράδεισο να έχει ρε φίλε!

– Δεν βρίσκω λόγια…Είμαι συγκλονισμένη…Ο Θεός να σε αναπαύει, παλιέ συμμαθητή μου και να δίνει παρηγοριά και δύναμη στην οικογένειά σου!

– Καλό παράδεισο αδερφέ μου …..Κάποτε θα βρεθούμε ξανά……καλή αντάμωση

Πηγή: magnesianews

-Ad-