Νεκρός ο Κύριλλος Χρυσαφίδης – Σπαρακτικός ο αποχαιρετισμός στο 29χρονο παλικάρι.

«Αγαπημένε φίλε και συνεργάτη Κύριλλε, τα λόγια είναι λίγα να περιγράψουν τον πόνο και τη θλίψη μας για το απρόσμενο φευγιό σου. Ήσουν μια υπέροχη προσωπικότητα, άψογος συνεργάτης και καλός άνθρωπος. Ο λίγος χρόνος που έμεινες μαζί μας θα μείνει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη μας. Καλό παράδεισο. Οι φίλοι και οι συνεργάτες σου από τον Dizi Βρεφικό – Παιδικό Σταθμό.»

Με τα παραπάνω λόγια, αποχαιρέτησαν τον 29χρονο σεφ Κύριλλο Χρυσαφίδη, οι φίλοι και οι συνεργάτες του άτυχου νέου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης, σε ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, στην Επαρχιακή Οδό Ανδραβίδας-Κυλλήνης, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο Κύριλλος πήρε την απόφαση να φύγει από την Γλυφάδα, όπου ζούσε και να έρθει στην Ηλεία, για να είναι κοντά στην κοπέλα του. Τα δύο παιδιά ζούσαν μαζί στην Μυρσίνη, έκαναν όνειρα, σχεδίαζαν το μέλλον τους. Μια κακιά στιγμή όμως αρκούσε για να «γκρεμίσει» τα πάντα.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, την ώρα που ο 29χρονος επέστρεφε στην εργασία του. Κάτω υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ένας ημεδαπός οδηγός αυτοκινήτου, συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα του νεαρού, με αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα, ο τελευταίος, να ξεψυχήσει στην γκρίζα άσφαλτο.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η προανακριτική διαδικασία για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος είναι σε εξέλιξη.

Στην εφ. «Πατρίς» μίλησαν, ο Διαμαντής Φραγκοπανάγος, άνθρωπος που γνώριζε τον αδικοχαμένο Κύριλλο και τη σύντροφό του, καθώς και ο Γιάννης Γυφτοχρήστος, ο οποίος βρέθηκε άμεσα στο σημείο του μοιραίου τροχαίου.

«Έμαθα το απόγευμα της Τετάρτης για το παλικάρι που σκοτώθηκε, το οποίο ήταν μάγειρας σε βρεφονηπιακό σταθμό εδώ στην περιοχή. Η σύντροφός του δούλευε σε ξενοδοχείο, επίσης στην περιοχή του ηλειακού κάμπου, κι αυτός ήταν ο λόγος που και ο ίδιο επέλεξε να έρθει στην Ηλεία και να εργαστεί εδώ, και να ζήσουν μαζί. Έμεναν στη Μυρσίνη, και του άρεσε πολύ η ζωή στην επαρχία. Δυστυχώς όμως η μοίρα του επιφύλασσε αυτή τη τραγική κατάληξη».

«Όταν φτάσαμε στο σημείο, είδαμε το παιδί πεσμένο κάτω. Όταν πλησίασα πιο κοντά, κατάλαβα πως ήταν ήδη νεκρός. Εκείνη την ώρα περνούσε ένα ασθενοφόρο που είχε άλλο συμβάν μέσα, ωστόσο σταμάτησε και μαζί με τους αστυνομικούς προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά ήταν αργά. Σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου, απ’ ότι άκουσα, ο 29χρονος μάλλον προσπάθησε να προσπεράσει το προπορευόμενο όχημα, από δεξιά. Ίσως φταίει και ο οδηγός του ΙΧΕ γιατί δεν πρέπει να άναψε δεξί φλας, και κάπως έτσι έγινε το μοιραίο…»

Πηγή: patrisnews.com