Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: Με έξοδα του Άρη στη Βουλγαρία η σορός του

Η ΠΑΕ Άρης αναλαμβάνει τα έξοδα της μεταφοράς της σορού του άτυχου Βούλγαρου οπαδού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο την Κυριακή (05.01.2020) στη Θεσσαλονίκη.

Τα έξοδα της μεταφοράς της σορού του 28χρονου Βούλγαρου στην πατρίδα του, ανέλαβε η ΠΑΕ Άρης. Οι άνθρωποι των «κίτρινων» βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια του άτυχου οπαδού, τόσο για να κανονιστούν τα διαδικαστικά της μεταφοράς – ταφής στην πατρίδα του, όσο και για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Ο ΑΣ Άρης εξέφρασε, με ανακοίνση του, «βαθιά οδύνη και αγανάκτηση» για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού της Πλόβτνιβ, στη Θεσσαλονίκη. «Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για το γεγονός ότι αρκετά Μ.Μ.Ε. έκαναν λόγο για “ραντεβού θανάτου”, προσπαθώντας να εξισώσουν τους θύτες με το θύμα. Εκτός αν πρόκειται για “ραντεβού θανάτου” το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι έπιναν τον καφέ τους και ένα μάτσο άνανδροι τούς επιτέθηκαν εν ψυχρώ, δίπλα σε οικογένειες και παιδιά που απολάμβαναν τη βόλτα τους, ημέρα Κυριακή.

Ο ΑΣ ΆΡΗΣ θα αποστείλει τα σχετικά στοιχεία στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, γιατί και η παραπληροφόρηση, ειδικά σε τόσο σοβαρά θέματα, έχει και τα όριά της,» αναφέρει ανάμεσα σε άλλα στην ανακοίνωσή του.