Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε η οδηγός που τον παρέσυρε

Μια 28χρονη αισθητικός από τη Θεσσαλονίκη παραδόθηκε στην αστυνομία για το θάνατο του οπαδού του Άρη, καθώς ήταν αυτή που τον παρέσυρε στο δρόμο μετά τον ξυλοδαρμό του από χούλιγκαν.

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε δύο συλλήψεις για το θανάσιμο τραυματισμό 28χρονου οπαδού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όσον αφορά στους συλληφθέντες, πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 26 και 24 ετών.

Πρόκειται για το Βούλγαρο οπαδό, ο οποίος έπινε καφέ μαζί με εννιά ομοεθνείς του, όταν ξαφνικά δέχτηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 20 κρανοφόρων. Η παρέα των Βούλγαρων φορούσε διακριτικά του Άρη, καθώς η ομάδα που υποστηρίζουν στη Βουλγαρία είναι αδελφοποιημένη με την ομάδα του Άρη. Έτσι, η παρέα των 10 ανδρών ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Χαριλάου.

Η οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να επικοινώνησε μέσω της δικηγόρου της στην αστυνομία, λίγες ώρες αργότερα, δηλώνοντας ότι δεν αντιλήφθηκε την παράσυρση και ότι φοβήθηκε για τη ζωή της από τις συμπλοκές των οπαδών.

Έγινε γνωστό πάντως, ότι πρόκειται για μία 25χρονη αισθητικό, η οποία και οδηγούσε μία νοικιασμένη Mercedes που ανήκε στον φίλο της.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας και για εγκατάλειψη στην 25χρονη οδηγό του αυτοκινήτου.

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ ο εισαγγελέας παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, έτσι ώστε να προσκομιστούν οι σχετικές εκθέσεις της Τροχαίας και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση επικεντρώνεται πλέον στην νεκροψία, η οποία και θα δείξει αν το τροχαίο ή ο ξυλοδαρμός ήταν η αιτία του θανάτου.