Νεκρός σε τροχαίο ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης

Ο 19χρονος Πρωταθλητής Κωνσταντίνος Τακιδέλλης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ξημερώματα Τετάρτης.

Το χαμόγελο του και ο εξαιρετικός του χαρακτήρας, με καθρέπτη τη θετική του αντίδραση και στις αγωνιστικές ατυχίες, θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Πρωταθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μόλις 19 ετών είναι ο οδηγός που χθες το βράδυ σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε επί της λεωφόρου Κύμης για άγνωστο λόγο, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γέφυρα στη Νέα Ιωνία.

Οι εικόνες από το τροχαίο στη Νέα Ιωνία προκάλεσαν σοκ, με το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 19χρονος Κώστας Τακιδέλλης να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα μετά την πτώση από τη γέφυρα. Μαζί του ήταν ένας νεαρός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια, με δίψα για τη ζωή και σημαία την καλοσύνη του ήταν ο Κωνσταντίνος. Από τα πρώτα του βήματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε ηλικιά 16 ετών ξεχώρισε τόσο για τις οδηγικές του ικανότητες όσο και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Ο Κωνσταντίνος, έχοντας δίπλα του τον πατέρα του Μιχάλη ήρθε στον χώρο των ελληνικών αγώνων, από το καλύτερο σχολείο, όπως είναι τα Dirt Games.
Με τον σωστό τον ψύχραιμο τρόπο η εξέλιξη του στους αγώνες και οι επιτυχίες για τον νεαρό Κωνσταντίνο Τακιδέλλη δεν άργησαν να έρθουν. Αφού “μαθήτευσε” στην κατηγορία Junior, ήρθε η στιγμή για το άλμα στο Λύκειο του θεσμού όπου απαιτούνται γνώσεις για μεταπτυχιακό και ταλέντο γεννημένου νικητή. Στη μεγάλη κατηγορία λοιπόν ο Κωνσταντίνος, όπου όχι μόνο έδειξε την ταχύτητα του αλλά πρωταγωνίστησε ζώντας ιδανικά τη στιγμή. Το 2021 κατέκτησε σε ηλικία 18 ετών τον τίτλο του πρωταθλητή στον θεσμό EKO Racing Dirt Games. Κορυφαία διάκριση του Κωνσταντίνου η επιλογή του από την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος) ώστε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον θεσμό FIA Rally Star.

Δυστυχώς, τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Απριλίου, ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσεις πως έτσι απλά τελειώνει μια ζωή και μάλιστα ενός παιδιού, γιατί παιδί ήταν ο Κωνσταντίνος, ο οποίος δεν θα μπορέσει να πάρει εκκίνηση ξανά με το αγαπημένο του Crosscar. Ωστόσο, θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων μας το χαμόγελο του και οι όμορφες στιγμές που μας πρόσφερε τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Πληροφορίες από 4troxoi.gr

-Ad-