Νέο άγριο έγκλημα: Σκότωνε τη γυναίκα του και το ηχογραφούσε στο κινητό

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η εφημερίδα “Ελευθερία” για τον συζυγοκτόνο στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 54χρονος ηχογραφούσε στο κινητό του τη στιγμή που πυροβολούσε πολλές φορές την εν διαστάσει σύζυγο του και μητέρα τριών παιδιών, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα, μέσα στην ταβέρνα του αδερφού της, στη Σωτηρίτσα.

Χθες, στο πλαίσιο της προανάκρισης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας Λάρισας προχώρησαν στην κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του συζυγοκτόνου. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο δράστης είχε ηχογραφήσει τη φρικιαστική πράξη του.

Σύμφωνα με άλλες πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα onlarissa.gr, στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί. Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

-Ad-

Συγκλονίζει η συζυγοκτονία στη Λάρισα, όπου 56χρονος πυροβόλησε με τουλάχιστον 8 σφαίρες την 43χρονη σύζυγό του η οποία φέρεται να ζητούσε διαζύγιο, μέσα στην ταβέρνα του αδερφού της.

Την πυροβόλησε στον θώρακα, στα πλευρά και στο κεφάλι. Της έριξε μάλιστα  χαριστική βολή ανάμεσα στα μάτια και κάλεσε την αστυνομία.

«Σας τηλεφωνώ από τηλεφωνικό θάλαμο. Σκότωσα τη γυναίκα μου. Ελάτε. Θέλω να παραδοθώ. Δεν πρόκειται να αντισταθώ…».

Το χέρι του 54χρονου όπλισε η ζήλια. Το ζευγάρι, που έχει 3 παιδιά, το τελευταίο διάστημα ήταν σε διάσταση εν αναμονή του διαζυγίου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος δράστης είχε αναζητήσει λίγες ώρες πριν τον δικηγόρο της συζύγου του, στον οποίο είχε αναθέσει την έκδοση του διαζυγίου.

Η 43χρονη, τους τελευταίους μήνες είχε φύγει από το σπίτι τους στην Αθήνα και είχε μετακομίσει στη Σωτηρίτσα. Λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας του αδερφού της έπρεπε να αναλάβει την ταβέρνα. Πριν από λίγες μέρες την είχαν επισκεφτεί τα παιδιά της.