Νέο παραλήρημα Τζούμα για γυναικοκτονίες – «Σιγά τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά» (vid)

Για το θέμα που προέκυψε με τις προκλητικές του δηλώσεις αναφορικά με τις γυναικοκτονίες μίλησε ο Κωνσταντίνος Τζούμας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους.

«Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας, όμως στη συνέχεια είπε «ανόητη» δημοσιογράφο που χαρακτήρισε «κατάπτυστα» όσα είχε πει σε πρώτη φάση.

«Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί , άντε φύγετε από εδώ ανόητη» είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Νίκος Ρογκάκος τον ρώτησε το: «Δεν πρέπει να πείτε μία “συγγνώμη” στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανο;», για να λάβει την εξής απάντηση:

«Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

-Ad-