Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Άγριος ξυλοδαρμός 40χρονης μπροστά στο παιδί της

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη τελικά μετά την παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας και αναμένεται να απολογηθεί στις 11 αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα.

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/9) έξω από το Δημαρχείο Αποκόρωνα στις Βρύσες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρώην σύζυγος 40χρονης δημοτικής υπαλλήλου, επιχείρησε να αρπάξει το 4χρονο παιδί τους από τα χέρια της μητέρας του για να το πάει -όπως ισχυρίστηκε – στο σχολείο. Η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει και τότε εκείνος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι και στα χέρια, ενώ την κλώτσησε και στο πόδι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ένταση της επίθεσης ήταν τέτοια που το αγοράκι βρέθηκε στον δρόμο, μπροστά στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου που ευτυχώς σταμάτησε έγκαιρα.

Στο σημείο έσπευσαν δημοτικοί υπάλληλοι για να σώσουν τη γυναίκα η οποία στην συνέχεια πήγε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, ενώ ενημέρωσε και την αστυνομία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα πέφτει θύμα βίας από τον τέως σύζυγο της. Μάλιστα αυτή ήταν η αιτία που τον εγκατέλειψε, παίρνοντας μαζί και το 5 μηνών τότε μωρό τους.