Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: «Άρχισε να με πνίγει με τα δύο του χέρια, του έλεγα έχουμε παιδιά πρέπει να ζήσω»

Από το πρώτο σοκ της σύγκρουσης με το αυτοκίνητο δεν είχε προλάβει να συνειδητοποιήσει ποιος και γιατί έκανε κάτι τέτοιο και τι σκοπούς είχε.

«Άρχισε να με πνίγει με τα δύο του χέρια, του έλεγα έχουμε παιδιά πρέπει να ζήσω» συγκλονίζει η γυναίκα, την οποία χτύπησε με το αυτοκίνητο ο εν διαστάσει σύζυγός της.

«Βλέπω ότι έρχεται ένα αυτοκίνητο προς τη μεριά μου, ξαφνικά πέφτει πάνω μου, εγώ με το μηχανάκι, με χτυπάει και πετάγομαι στο έδαφος κάτω. Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι» περιγράφει μιλώντας στο Live News.

«Έχω πάθει σοκ και έτσι όπως είμαι κάτω κάνω την λιπόθυμη γιατί με το που ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου καταλαβαίνω ότι είναι αυτός. Και μου λέει τώρα θα δεις αφού σε βρήκα θα σε σκοτώσω. Με χτυπάει στην πλάτη με κλωτσιά, μου τραβάει τα μαλλιά, του λέω σε παρακαλώ άφησέ με» λέει φορτισμένη συναισθηματικά.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που την έσωσε

Αρχίζει να της επιτίθεται και η γυναίκα προσπαθούσε να φωνάξει για βοήθεια μήπως την ακούσει κάποιος.

«Εκεί που μου κόβεται η ανάσα και λέω αυτό ήταν πεθαίνω, ξαφνικά ακούω μία φωνή, που λέει άσε το κορίτσι έρχεται η αστυνομία».

Ο 41χρονος δεν την άφησε ούτε τότε. Φαινόταν αποφασισμένος για όλα. Ένας άνδρας που είχε ακούσει τις φωνές πήγε προς το μέρος τους και αφού είδε πως δεν σταματάει να την χτυπάει, πλησίασε και προσπάθησε να τον απομακρύνει από πάνω της μέχρι να έρθει η αστυνομία.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον μάρτυρα που με έσωσε εκείνη τη στιγμή, αν δεν υπήρχε αυτός εγώ αυτή τη στιγμή δεν θα ήμουνα ζωντανή» λέει το θύμα.

«Έτρεχα με όση δύναμη έχω»

Η γυναίκα προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της και άρχισε να τρέχει για να σωθεί. «Μόλις αντιλαμβάνομαι ότι με κυνηγάει, τρέχω με όση δύναμη έχω και να λέω “τρέξε να σωθείς πρέπει να πας στα παιδιά σου”».

Ο εν διαστάσει σύζυγός της εξαφανίστηκε μέχρι να παρέλθει το αυτόφωρο και τελικά οδηγήθηκε στις φυλακές της Λάρισας.

«Οι πράξεις του εναντίον της εντολέως μου έδειξαν τον ανθρωποκτόνο δόλο που είχε αλλά και το μένος εναντίον της», δήλωσε η δικηγόρος του θύματος.

Ενώπιον της ανακρίτριας ο 41χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο δεν έπεισε, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχειρεί να κάνει κακό στην 35χρονη.

«Πλέον είμαι ανακουφισμένη, γιατί πιστεύω ότι μπαίνοντας μέσα στη φυλακή θα ηρεμήσω εγώ και η οικογένειά μου και δεν θα μας κάνει άλλο κακό».