Νέο περιστατικό: Πέθανε 65χρονη στην Χαλκιδική – Το ασθενοφόρο πήγε μετά από 1,5 ώρα

Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, το ασθενοφόρο καθυστέρησε και η γυναίκα πέθανε.

Πρόκειται για μια νέα καταγγελία για καθυστέρηση ασθενοφόρου που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 65χρονης. Αυτή τη φορά, το περιστατικό σημειώθηκε στην Χαλκιδική.

Μετά το περιστατικό στην Κω και το επίσης τραγικό περιστατικό στη Νέα Μάκρη, σημειώθηκε και τρίτος θάνατος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η άτυχη 65χρονη βρισκόταν με την παρέα της σε ταβέρνα της περιοχής. Ήταν μέλος ενός γκρουπ τουριστών.

Κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία, το οποίο καταγράφηκε ως λιποθυμικό επεισόδιο, ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, όμως δεν διαθέτει ασθενοφόρο στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής. Το ασθενοφόρο ξεκίνησε από τον Άγιο Νικόλαο και έπρεπε να διανύσει μια τεράστια απόσταση προκειμένου να επιληφθεί του περιστατικού και έφτασε μιάμιση ώρα μετά, όταν ήταν πλέον αργά.

Κως: 63χρονη ξεψύχησε σε καρότσα αγροτικού – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο
Μια γυναίκα κατέληξε, καθώς δεν κατάφερε να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 4 Ιουνίου με τη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού καθώς δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο του νησιού.

Εκεί η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή. Η 63χρονη έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν αλλά ήταν πλέον αργά.

Νέα Μάκρη: Σοκ από τον θάνατο 19χρονης εγκύου – Περίμενε το ασθενοφόρο 5 ώρες
Σύμφωνα με την καταγγελία των συγγενών της, η νεαρή γυναίκα, έγκυος στον 9ο μήνα, παραπονέθηκε από το πρωί της Τρίτης στον σύζυγό της και τους συγγενείς της για έντονους πόνους στην κοιλιά.

Καθώς το ζευγάρι δεν διέθετε αυτοκίνητο κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 8.30 το πρωί για να την μεταφέρει σε νοσοκομείο. Σύμφωνα πάντα με τους συγγενείς της, το ασθενοφόρο έφτασε γύρω στη 1 το μεσημέρι και τη μετέφερε στο κέντρο υγείας της Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε το τραγικό γεγονός. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ούτε το βρέφος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι συγγενείς της αναφέρουν ότι η 19χρονη έφυγε από το σπίτι ζωντανή. Από το κέντρο υγείας Νέας Μάκρης υποστηρίζουν ότι η κοπέλα όταν έφτασε ήταν ήδη νεκρή. Το ασθενοφόρο όντως την παρέλαβε στις 13:38 με τους διασώστες να τη διασωληνώνουν στον δρόμο προς το κέντρο υγείας χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

-Ad-