Νέο Ψυχικό: Πως 88χρονη οδηγός προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα – «Το ΙΧ ήταν ανεξέλεγκτο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και “καρφώθηκε” στην πλατεία»

Μία ηλικιωμένη οδηγός, ηλικίας 88 ετών, φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στο Νέο Ψυχικό το μεσημέρι της Τετάρτης (05.02.25).

Ένας νεκρός άνδρας, 41 ετών και τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στο Νέο Ψυχικό, στην πλατεία της Αγίας Σοφίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όλα συνέβησαν, όταν η 88χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ της, το οποίο κινούνταν σε δρόμο πίσω από το Πεντάγωνο.

Αρχικά προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ, έπειτα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο βαν, το οποίο ανετράπη και στη συνέχεια κατέληξε στην πλατεία της Αγίας Σοφίας, όπου παρέσυρε δύο μοτοσυκλέτες.

Ο 41χρονος σκοτώθηκε, δύο γυναίκες που έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση, φέρουν κακώσεις στο θώρακα και στη λεκάνη, ενώ άλλα δύο άτομα μεταξύ των οποίων και η 88χρονη, είναι πιο ελαφρά τραυματισμένα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δώρο ζωής από τον μικρό Άγγελο – Πώς αντέδρασε ο 37χρονος λήπτης όταν έμαθε ότι είναι συμβατός
5 Φεβρουαρίου, 2025
Παρέμβαση Ρουβίκωνα στη Βουλή για τα Τέμπη: Σήκωσαν πανό που έγραφε «Συγκάλυψη»
5 Φεβρουαρίου, 2025
Συγκάλυψη και στο Ευρωκοινοβούλιο από Σοσιαλιστές, ΕΛΚ και Renew;
5 Φεβρουαρίου, 2025
Δυο διαδοχικοί σεισμοί 4,5 και 4,3 Ρίχτερ στις Κυκλάδες
5 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλασιάζεται το όριο στον υποχρεωτικό εξωδικαστικό μηχανισμό – Έξι νέες πρωτοβουλίες για μείωση του ιδιωτικού χρέους
5 Φεβρουαρίου, 2025
Ζευγάρι στο Κερατσίνι μετέτρεψε σε αποθήκη ναρκωτικών το διαμέρισμα που διέμενε
5 Φεβρουαρίου, 2025
Piraeus WealthAdvisor: Νέα υπηρεσία της Πειραιώς για προσωποποιημένες επενδυτικές συμβουλές
5 Φεβρουαρίου, 2025
Αμαλιάδα: H αιτία θανάτου του Παναγιωτάκη – Το πόρισμα του ιατροδικαστή
5 Φεβρουαρίου, 2025
Χρήστος Μάστορας: Αύριο η εκδίκαση του αυτοφώρου – Νέο βίντεο από τον ελιγμό του
5 Φεβρουαρίου, 2025
Νέα στοιχεία για την τραγωδία των Τεμπών – «Άστο να ξεφουσκώσει»
5 Φεβρουαρίου, 2025