«Ήρθε σε στάση της Καλλιθέας και ολοκλήρωσε από πίσω μου»

Περισσότερο φως στην υπόθεση του 22χρονου επιδειξία ρίχνει η εφημερίδα «Μπαμ» με ρεπορτάζ που φιλοξενεί στις σελίδες της.

Οκτώ είναι συνολικά οι μαρτυρίες που «καίνε» τον νεαρό καθώς κι άλλες γυναίκες κατήγγειλαν τα όσα έζησαν ακολουθώντας το παράδειγμα της σοπράνο. που ακολούθησε με το μόριό του έξω. στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε με τη δημόσια τοποθέτηση της Δανάης 4 ακόμη γυναίκες «έσπασαν τη σιωπή τους», προσήλθαν και αναγνώρισαν τον 22χρονο κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση.

Μία γυναίκα προχώρησε σε ηλεκτρονική κατάθεση καθώς βρίσκεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην Κύπρο ενώ υπάρχει και μία δικογραφία που σχηματίστηκε το 2020.

Τις περισσότερες κοπέλες φέρεται να τις ακολουθούσε με το μόριο ακάλυπτο ενώ σε μία περίπτωση φέρεται να αυτοματοποιήθηκε στην πλάτη μίας 28χρονης την ώρα που περίμενε σε στάση του λεωφορείου στην Καλλιθέα.

Νέα Σμύρνη: Για τέσσερις από τις οκτώ καταγγελίες θα δικαστεί σήμερα ο επιδειξίας

Για τέσσερις από τις οκτώ καταγγελίες θα δικαστεί σήμερα ο 22χρονος επιδειξίας ο οποίος συνελήφθη μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο στη Νέα Σμύρνη.

Όπως αποκάλυψε το dikastikoreportaz.gr, σε βάρος του 22χρονου Β.Μ. υπάρχουν συνολικά 8 καταγγελίες με εκείνη της Δανάης να είναι η πλέον κομβική καθώς η 26χρονη κοπέλα είχε την οξύνοια να ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο της επίθεσης, με αποτέλεσμα και οι υπόλοιπες κοπέλες να αναγνωρίσουν τον νεαρό φοιτητή.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην εκπομπή του OPEN “Έλα Χαμογέλα” με τη Σίσσυ Χριστίδου έκανε αναφορά στις καταθέσεις των θυμάτων καθώς και στο δημοσίευμα της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” η οποία αποκάλυψε ότι ο Εισαγγελέας εξετάζει το ενδεχόμενο ο 22χρονος επιδειξίας να παραπεμφθεί για δύο κακουργήματα.