Νέο βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα πριν το τραγικό δυστύχημα στο Βουκουρέστι

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο στο Βουκουρέστι, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος και ακόμα 23 τραυματίστηκαν, έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα.

Όπως μεταδίδει το ρουμανικό μέσο ενημέρωσης “Digi 24”, σε βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή ακριβώς πριν από το αιματηρό τροχαίο, το οποίο ήταν τραβηγμένο από κάμερα που ήταν τοποθετημένη σε αυτοκίνητο που κινούταν ακριβώς πίσω από το λεωφορείο.

Το βίντεο αυτό φέρνει στη δημοσιότητα το onlarissa.gr και σε αυτό φαίνεται, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο οδηγός να αλλάζει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην κολώνα.

Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως είπαν ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες στον ΣΚΑΪ, το δυστύχημα πολύ πιθανόν οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος.

Όπως ανέφεραν, οι εργασίες ανακατασκευής του τούνελ ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο, αλλά η άσφαλτος στρώθηκε αμέσως μετά, με αποτέλεσμα να μειωθεί αισθητά το ύψος για τα διερχόμενα οχήματα και για το λόγο αυτό τοποθετήθηκαν οι προειδοποιητικοί πυλώνες.