Νέος «εμφύλιος» Γεωργιάδη-Βαξεβάνη στο twitter (pic)

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος με την είδηση οτι ο Νίκος Παπαθανάσης ανακαίνισε το γραφείο του στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βάζοντας ένα διπλό κρεβάτι για να χαλαρώνει και μια μπανιέρα.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς δημιούργησε σενάρια περί χλιδάτων αγορών σε μία δύσκολη εποχή για την οικονομία.

Την απάντηση σε αυτά, αποφάσισε να δώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πόσταρε τις δύο σχετικές φωτογραφίες,, ύστερα από «πρόκληση» του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

«Ξέρει κάτι ο Αδωνις Γεωργιάδης γι αυτό το δημοσίευμα; Και δεν εννοώ αν αληθεύει. Εννοώ αυτό που ψιθυρίζουν από το γραφείο του Υφυπουργού που του πήρε τις αρμοδιότητες, πως αυτός γνωρίζει καλά πώς και γιατί γράφτηκε», έγραψε αρχικά ο Κ. Βαξεβάνης, για να απαντήσει ο Υπουργός:

«Επειδή ασχολείστε όλη μέρα με ανοησίες και δήθεν φαγωμάρα, δες με τα μάτια σου την «πολυτελή» μπανιέρα και το «διπλό» κρεβάτι και μάλιστα με διπλό στρώμα που δήθεν έβαλε ο Ν Παπαθανάσης (ο καναπές ήταν για πέταμα και είναι δύο δεκαετιών…) κάπου ντροπή πια!».

 

«Άλλο έγραψα, σε άλλος (κουτοπόνηρα) απαντάς», σχολίασε ξανά ο δημοσιογράφος.