Νέβιλ: «Για αυτό τον λόγο μισούσα τον Μπέκαμ»

Συνυπήρξαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πολλά χρόνια και οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν άριστες.

Ωστόσο, ο Γκάρι Νέβιλ δεν μπορούσε να ανεχθεί ένα πράγμα από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Τη συγκατοίκηση.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν αχώριστοι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Η χημεία τους ήταν άριστη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα αυτή να έβγαινε και στον αγωνιστικό χώρο, οδηγώντας την ομάδα σε νίκες.
Ωστόσο, παρά τις ευχάριστες στιγμές που πέρασαν μαζί, ο Νέβιλ αποκάλυψε πως η συγκατοίκηση με τον Μπέκαμ, ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

«Στη Γιουνάιτεντ, ήμουν στο ίδιο δωμάτιο με τον Μπέκαμε για περίπου έξι μήνες. Μετά ο καθένας μας είχε το δικό του. Ωστόσο, όσο ήμουν με τον Ντέιβιντ, είχα προβλήματα. Πήγαινα για ύπνο στις 9 το βράδυ και ξυπνούσα στις 5 το πρωί. Ο Μπέκαμ έμενε ξύπνιος μέχρι τις 11 και το πρωί σηκωνόταν στις 8. Ετσι με ανάγκαζε να μείνω ξύπνιος και εγώ μέχρι τις 11 ενώ έπρεπε να ξυπνήσω στις 5 το πρωί. Δεν δούλεψε καθόλου αυτό μεταξύ μας.

Επίσης είναι το πιο καθαρό άτομο που έχω δει ποτέ. Εγώ από την άλλη δεν τα μπορώ αυτά. Θέλω να επικρατεί ακαταστασία. Ημασταν διαφορετικοί στις ζωές μας. Ακουγε μουσική δυνατά ενώ εγώ ήθελα ηρεμία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γκάρι Νέβιλ σχετικά με την συγκατοίκηση που είχε με τον Μπέκαμ, κατά το διάστημα τους στη Γιουνάιτεντ.

Πηγή: gazzetta.gr