Νίκαια: Δραματικές στιγμές στην κηδεία του 39χρονου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του

Ράγισαν καρδιές σήμερα στην κηδεία του 39χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του στη Νίκαια, μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού του.

Η αυλαία του οικογενειακού δράματος πέφτει με τρόπο σπαρακτικό. Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Νίκαια συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και γείτονες του 39χρονου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του προσπαθούν αγκαλιασμένοι να δώσουν και να πάρουν δύναμη.

Με μια φωτογραφία του γιου του στα χέρια, ο πατέρας του Στέλιου βγαίνει υποβασταζόμενος από την εκκλησία.

Είναι ο άνθρωπος που συγκλόνισε τη χώρα όταν την ημέρα του φονικού φώναζε έξω από το σπίτι της οικογένειας το όνομα του νεκρού παιδιού του.

Πιο πίσω, η σύζυγος του άτυχου λογιστή πνιγμένη στις αγκαλιές των δικών της ανθρώπων. Αποχαιρετά λίγο αργότερα τον άντρα της, αγκαλιάζοντας το κλειστό φέρετρο.

Το φονικό της περασμένης Παρασκευής έγινε μπροστά στα μάτια του 4 ετών παιδιού της.

Η πεθερά του 39χρονου, και πρώην σύζυγος του δράστη και αυτόχειρα, είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Αισθάνεται ενοχές που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το φονικό.

Ο δράστης, κλεισμένος σε αρρωστημένα αδιέξοδα και εμμονές του μυαλού του θεωρούσε πως η κόρη και ο γαμπρός του, ήταν υπεύθυνοι για το δικό του διαζύγιο. Είχε κατέβει από τη Θεσσαλονίκη και παρακολουθούσε επί 7 ημέρες το θύμα. Με μία καραμπίνα του αφαίρεσε τη ζωή το πρωί της Παρασκευής έξω από το γκαράζ του σπιτιού του την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει τα παιδιά του στον παιδικό σταθμό. Πριν αυτοκτονήσει του έδωσε και τη χαριστική βολή.

Οι απειλές του 64χρονου για αιματοκύλισμα αποδείχθηκαν προφητικές. Δύο ανήλικα παιδιά, 2 και 4 ετών, θα μεγαλώσουν χωρίς τον μπαμπά τους.