Νίκαια: Γυναίκα επιχείρησε να πουλήσει το παιδί της!

Αντιμέτωπες με κύκλωμα εμπορίας βρεφών θεωρούν ότι βρίσκονται οι Αρχές μετά από μια περίεργη υπόθεση απόπειρας αγοραπωλησίας βρέφους στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Πρόκειται για μια 19χρονη γυναίκα, η οποία γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 6 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διαδικασία δήλωσης του παιδιού διαπιστώθηκε πλαστοπροσωπία, όταν η κοπέλα προσκόμισε την ταυτότητα άλλης γυναίκας.

Μετά από πίεση, η 19χρονη ομολόγησε ότι το μωρό προοριζόταν για παράνομη υιοθεσία από γυναίκα που προσκόμισε την ταυτότητά της στη μητέρα, ώστε τα στοιχεία του μωρού να περάσουν κατευθείαν στο όνομά της.

Οι Αρχές όμως δεν θεωρούν ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς η 19χρονη, η οποία είναι ανύπαντρη, έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά και μάλιστα από το 2015 και μετά! Τα ίχνη των παιδιών δεν έχουν εντοπιστεί, όπως δεν έχουν εντοπιστεί και τα ίχνη της κατόχου της ταυτότητας.

Όσον αφορά στο αγοράκι που γέννησε η 19χρονη, με εισαγγελική εντολή, παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ για τη νεαρή μητέρα ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

-Ad-