Νίκη Σερέτη: Ο ρατσισμός που βίωσε και οι ατυχίες στην προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε η Νίκη Σερέτη και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της Δεβόρας στη σειρά Εκείνες κι εγώ, μιλάει για την απόφασή της να απομακρυνθεί από την τηλεόραση αλλά και τα παιδικά της χρόνια.

Στο παρελθόν είχε δει να γράφεται πως οι γονείς της την έδωσαν σε ανάδοχη οικογένεια στην Ελλάδα επειδή δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα.

Η ίδια θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφέρει: “Έχουν γραφτεί ανακρίβειες για τη ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι ο βιολογικός μου πατέρας ζούσε στο Κονγκό και ήθελε να μεγαλώσουμε στην Ελλάδα. Ο μπαμπάς μου ερχόταν από το Κονγκό να μας δει. Οι ανάδοχοι γονείς ήταν αληθινοί γονείς, ήμασταν πολύ τυχερά παιδιά,
Μεταξύ άλλων η Νίκη Σερέτη αναφέρθηκε στις ρατσιστικές συμπεριφορές που παρατηρεί

“Από μικρή έχω βιώσει τον ρατσισμό. Ήμουν ένα φοβισμένο παιδί, πέραν του αδερφού μου, δεν είχα κάτι να δω ίδιο με μένα και αυτό με παραξένευε. Ήμουν κλαψιάρικο παιδί, αλλά τελικά ανακάλυψα πως είχα λόγο. Στην ψυχοθεραπεία δούλεψα όλα όσα με απασχολούσαν.

Δεν θεωρώ ότι έχουμε κάνει βήματα σε σχέση με τον ρατσισμό στην Ελλάδα. Υπάρχει ακόμα. Απλά τα βάζουμε όλα κάτω από το χαλί. Στην τηλεόραση με είχαν ως οικιακή βοηθό ή ως εξωτική γκόμενα. Ρόλοι με ταμπέλες που είχαν να κάνουν σχεδόν πάντα με το χρώμα μου.

Είχα πάει στο κομμωτήριο και με ρωτούσαν “από πού είστε;”. Πλέον με κουράζει κι αυτό. Το θεωρώ ρατσιστικό”.

Στη συνέχεια μιλώντας για την προσωπική ζωή αποκάλυψε πως θεωρεί ότι είναι άτυχη και ξεκαθαρίζει ότι πλέον δεν υπάρχει στα πλάνα της η οικογένεια. “Δεν θα ήθελα με τίποτα να κάνω οικογένεια τώρα. Τι θα γίνω η γιαγιά του μωρού μου;

Δεν θα βάλω δίπλα μου όποιον να είναι για να έχω σχέση. Πιστεύω ακόμα στον κινηματογραφικό έρωτα… Κρατάω ακόμα μια παιδικότητα.
Δεν θα υιοθετούσα μόνη μου ένα παιδί. Αν είχα έναν σύντροφο, πολύ νωρίτερα, θα το έκανα με μεγάλη χαρά γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά”.

Πηγή: znews.gr