Νίκησε την Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα, ο Ολυμπιακός πήρε (84-82) το ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου κι έκανε σημαντικό βήμα για την παρουσία του στα playoffs – Έξαλλος ο Τρινκέρι με την τελευταία φάση

Ο Έλληνας γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έκανε τα πάντα ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να βγουν… όρθιοι από μια τρομερή μάχη με τη γερμανική ομάδα. Από την άλλη, ο Αντρέα Τρινκέρι πλήρωσε το γεγονός ότι άφησε στο παρκέ τον Ουέιντ Μπόλντγουϊν, ο οποίος τα έκανε… μαντάρα στην τέταρτη περίοδο!

Ο Αμερικανός γκαρντ ήθελε να δώσει απαντήσεις στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να… συμβάλει στη νίκη του, καθώς η άμυνα προσαρμόστηκε πάνω του κι ο ίδιος με «χαλασμένο» μυαλό έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο.

Χαρακτηριστική είναι η φάση που έχασε την μπάλα από τα χέρια του γιατί πήγε να διαμαρτυρηθεί με το σκορ 82-79! Στην επόμενη φάση, ο κορυφαίος του αγώνα, Κώστας Σλούκας πέτυχε καθοριστικό καλάθι για το 84-79, 39” πριν το φινάλε.

Ακόμα κι έτσι, όμως, η Μπάγερν είχε την ευκαιρία να στείλει έστω τον αγώνα στην παράταση, αλλά οι διαιτητές δεν είδαν φάουλ στο μαρκάρισμα του Βεζένκοφ στην τελευταία φάση, κάτι που έκανε έξαλλο τον Τρινκέρι