Νικολόπουλος στην «1η ΑΝΤΙ-ΔΕΘ»: Στοχεύουμε σε ένα κράτος ισχυρό που να αγκαλιάζει τους πολίτες του

Στην αναγκαιότητα εθνικής συσπείρωσης αναφέρθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στην «1η ΑΝΤΙ-ΔΕΘ» στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Νικολόπουλος διερωτήθηκε: Τί κάνουμε σαν Έλληνες πολίτες για τη χώρα μας;

Τι κάνουμε εμείς οι πολιτικοί και όσοι ασχολούνται με τα κοινά μπροστά στην καταστροφή που όλοι βλέπουμε να έρχεται; Τι μας ζητάει ο κόσμος;

Ποιο ερώτημα μας θέτει καθημερινά και επίμονα; Αν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα γιατί αδυνατείτε να κάνετε μια συμμαχία; Έναν Εθνικό Συνασπισμό;

Ε λοιπόν εμείς δώσαμε την απάντηση από την “1η ΑΝΤΙ-ΔΕΘ” κάνοντας το ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ σαν Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες.

Συγκροτούμε ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΛΑΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ με στόχο την είσοδο στη Βουλή και τη συγκυβέρνηση. Εμείς βάζουμε τις μικρές μας δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια και δεν θα το βάζουμε κάτω».

«Στόχος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ θα είναι να περάσει πολύ πάνω από το κατώφλι του 3%», είπε μεταξύ άλλων.

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος συμπλήρωσε πως «στοχεύουμε σε ένα κράτος ισχυρό που να αγκαλιάζει τους πολίτες του, να στηρίζεται στις παραδόσεις του, χωρίς να αρνείται όμως το μέλλον και την πρόοδο».

Επιθυμία των συμμετεχόντων της «1ης ΑΝΤΙ-ΔΕΘ» είναι η προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος και της δημοκρατικής ταυτότητας και η επίδειξη μεγαλύτερης κοινωνικής ευαισθησίας.

Οι δεκατρείς συμμετέχοντες στην «1η ΑΝΤΙ-ΔΕΘ» τόνισαν πως: «Το ερώτημα δεν είναι πια τι συμβαίνει αλλά τι κάνουμε καθώς δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο»

«Ο άξονας που θα κινηθούμε είναι πραγματική πολιτική οικονομικής ανασυγκρότησης και η δική μας συμμετοχή -αν το θελήσει ο θεός και ο λαός δώσει την ψήφο του να μπούμε στη Βουλή- θα είναι σε μία κυβέρνηση που θα σταματήσει πια τις πολιτικές που ζούμε στους χρόνους του παγετώνα των μνημονίων», είπε ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε στον ΑΝΤ1: