Νίκος Γεωργιάδης: Η Μαρία Αντωνά ήταν στο σπίτι του Λιάγκα την ώρα της φωτιάς – 50.000 ευρώ είναι η πρώτη εκτίμηση της ζημιάς

Το πρωί της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, με τον Νίκο Γεωργιάδη που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής «Happy Day» να αποκαλύπτει πως στο σπίτι του παρουσιαστή βρισκόταν και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά.

«Υπήρχε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δεν ήταν μόνος στο σπίτι ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν και η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί. Η Μαρία σίγουρα θα σοκαρίστηκε από τη φωτιά. Επειδή βγαίνουν τίτλοι μετά, θέλω να πω ότι η Μαρία έχει και το δικό της σπίτι», είπε ο διευθυντής του περιοδικού «ΟΚ!» και σχολίασε πως η ζημιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα είναι μεγάλη και πιο συγκεκριμένα πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε μέσα από την εκπομπή του για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είναι μία μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς, είμαστε καλά, πήρε φωτιά ο πίνακας, προήλθε από τον πίνακα. Φλόγες, καπνοί κτλ. Πήρα την Πυροσβεστική, θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της Πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Εγώ δεν μπορούσα να μπω, γιατί το σπίτι είχε γεμίσει με μαύρους καπνούς. Μπήκαν με ειδικές μάσκες στον πάνω όροφο του σπιτιού κι ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί η φωτιά. Οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Δεν έχω ασφάλεια, ας πρόσεχα».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Αμοργός λόγω των σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Νέο μπαράζ δονήσεων – Κατολίσθηση στην Καλντέρα την ώρα του σεισμού των 4,9 Ρίχτερ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τα γυρίζει ξανά η Ειρήνη Μουρτζούκου για την Πισπιρίγκου – «Δεν θυμάμαι, έμοιαζε με εκείνη, δεν την ήξερα»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Περισσότεροι από 1.100 σεισμοί πάνω από 3 Ρίχτερ από την 1η Φεβρουαρίου – «Πρωτόγνωρη ακολουθία χωρίς ισχυρή δόνηση»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Μην ξανακάνεις καταγγελία θα σε σφάξω» – Χτυπούσε τη μητέρα του ο άνδρας που ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στο Κερατσίνι
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Εκτινάσσονται» οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων μετά από τα στοιχεία για τον πληθωρισμό
12 Φεβρουαρίου, 2025
KAE Παναθηναϊκός: «Καλούμε την πολιτική ηγεσία να πράξει τα αυτονόητα αναστέλλοντας τη διεξαγωγή της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Η ΕΟΚ όρισε την ίδια ΚΕΔ μετά από έκτακτο ΔΣ πριν το πρώτο τζάμπολ στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Κώστας Παπαζάχος για το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο σεισμικών δονήσεων στις Κυκλάδες
12 Φεβρουαρίου, 2025
Λιβύη: Απόπειρα δολοφονίας του Υπουργού Επικρατείας Αντέλ Τζομάα – Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση
12 Φεβρουαρίου, 2025