Νίκος Μάνεσης: Φρικτός θάνατος για τον πατέρα του – «Τον πάτησε ένας νταλικέρης» – Όσα αποκάλυψε

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε το πρωί του Σαββάτου ο Νίκος Μάνεσης με αφορμή το θάνατο του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλούσε μέσω skype με τη μητέρα του αδικοχαμένου αθλητή από τροχαίο και έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μάνεσης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως και ο ίδιος έχασε τον πατέρα του από τροχαίο, όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Όπως ανέφερε, ένας νταλικέρης παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να διαμελιστεί ο πατέρας του. Μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητο ήταν η αδελφή του αλλά και η γιαγιά του, οι οποίες γλίτωσαν από θαύμα.

Ο υπεύθυνος του τροχαίου έλαβε ποινή 2 ετών με αναστολή και στην οικογένεια δόθηκε κάποια χρηματική αποζημίωση.

«Είμαι πέριξ της 60ής δεκαετίας της ζωής μου, θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Ετσι ακριβώς έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 14-15 χρονών. Δύο χρόνια με αναστολή και μια χρηματική αποζημίωση… Ενας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και πάτησε το αμάξι που ήταν μέσα ο πατέρας μου, η αδερφή μου και η γιαγιά μου, ο πατέρας μου διαμελίστηκε και οι άλλοι δύο γλίτωσαν ως εκ θαύματος» τόνισε ο Νίκος Μάνεσης.

«Καταλαβαίνω πολύ καλά κι έχω άποψη για τη δικαιοσύνη, για το ταχύρυθμο της διεξαγωγής της δίκης αλλά και για τις ποινές..», είπε με νόημα ο δημοσιογράφος.

-Ad-