Νίκος Μουτσινάς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα είναι στην τηλεόραση

Ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τρίτης, απάντησε στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει έντονη διαφωνία με τον ΣΚΑΪ, μετά τα όσα είπε για την τραγωδία στα Τέμπη. Λόγος που για πολλούς θα τον οδηγούσε εκτός καναλιού του Φαλήρου.

Η αλήθεια, όμως, ήρθε από τον ίδιο το παρουσιαστή το μεσημέρι της Τρίτης. Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», αποφάσισε να πει ότι είναι δική του απόφαση το να απέχει από την τηλεοπτική αρένα την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν τον «διώχνουν» από το ΣΚΑΪ λόγω των όσων έγιναν βάζοντας τέλος στις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Η απόφαση αυτή του Νίκου Μουτσινά ήρθε μετά από αρκετή σκέψη αλλά και συζητήσεις με τον σταθμό. Ο ηθοποιός, όπως έχει παραδεχτεί, δεν ήθελε να κάνει ξανά καθημερινό κι έτσι είχε κάνει πολλές επαφές και κουβέντες με τους ιθύνοντες για να βρουν ένα πρότζεκτ που θα κάλυπτε όλες τις επιθυμίες. Ωστόσο, εκείνος κατέληξε στο ότι θα ήταν καλύτερο να απέχει.

«Θα ήθελα πια να περάσω σε μία άλλη σφαίρα, θα ήθελα να μην είμαι κάθε ημέρα στην τηλεόραση, είναι αρκετό. Με έχουν χορτάσει, κάποιοι άνθρωποι με έχουν δει πιο πολύ και από συγγενείς τους. Θα ήθελα να κάνω βραδινό», είχε πει σε συνέντευξή του.

Ο Νίκος είναι ένα πρόσωπο πάντως που πολλοί σταθμοί θα ήθελαν και προσπάθησαν να τον διεκδικήσουν. Εκείνος, όμως, επιθυμεί να δώσει προτεραιότητα στο θέατρο, να πάρει απόσταση και ανάσα από την καθημερινή επαφή και τριβή με τον κόσμο της TV και το μόνο βέβαιο είναι ότι η πόρτα του καναλιού του Φαλήρου θα παραμείνει ανοιχτή. Είναι ξεκάθαρο από τα στελέχη ότι οι σχέσεις παραμένουν άριστες και δεν είναι τυχαίο που προσπάθησαν πολύ να βρουν λύση.