Νίκος Παππάς: Έμαθα να κατακτώ πρωταθλήματα – Μόνος στόχος η πρώτη θέση

Ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς πραγματοποίησε την πρώτη του ομιλία ως υποψήφιος για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των προκριματικών εκλογών της Κυριακής.

Στη σύντομη ομιλία του ο Νίκος Παππάς, αναφέρθηκε στην ανατροπή της υποψηφιότητάς του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές κατά των στελεχών της Νέας Αριστεράς που αποχώρησαν από το κόμμα και κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρόντων.

Παράλληλα έθεσε ως στόχο του κόμματος, την πρώτη θέση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «στη ζωή μου και στο μπάσκετ έμαθα να κατακτώ πρωταθλήματα και αυτό έχω σκοπό να κάνω και με τον ΣΥΡΙΖΑ, να φτάσουμε όλοι μαζί στην κορυφή. Μόνο η πρώτη θέση είναι ο στόχος, και χαίρομαι που έιμαι στην ίδια σελίδα με τον Στέφανο».

Η δήλωση του Νίκου Παππά: «Καλησπέρα σε όλους. Η αλήθεια είναι ότι όταν με ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να παραβρεθώ σ’ αυτή την εκδήλωση και μάλιστα να παρουσιάσω και τον εαυτό μου αγχώθηκα λίγο. Είπα να απευθυνθώ στους συνεργάτες μου να μου ετοιμάσουν έναν όμορφο λόγο να σας κάνω εντύπωση, τελικά δεν θα συμβεί αυτό. Θα σας μιλήσω μιας και είναι η πρώτη φορά μπροστά στο ακροατήριο του κόμματος, λίγο πιο αυθόρμητα, λίγο πιο αυθεντικά, μέσα από την καρδιά μου όπως συνηθίζω να κάνω κάθε φορά που μου δίνεται βήμα.

Είμαι ο Νίκος Παππάς, είμαι πρώην καλοθοσφαιριστής. Δεν με συνοδεύει κάποιο φαντασμαγορικό βιογραφικό. Δεν έχω μεταπτυχιακό, master αλλά τελείωσα το μεγάλο πανεπιστήμιο του αθλητισμού και του πρωταθληιτσμού. Σ’ όλη τη διαδρομή μου δεν νιώθω ότι ήμουν αποκομμένος από την κερκίδα και την κοινωνία. Πάντα ένιωθα τον παλμό της αφουγκραζόμουν τις ανησυχίες τους έβαζα ένα χεράκι μήπως διορθωθεί κάποιο πρόβλημα, μήπως το λύσουμε.

Μόνη ανταμοιβή κάποια χαμόγελα. Αυτός είναι ο λόγος που μπαίνω στον στίβο της πολιτικής. Θέλω να προσφέρω, θέλω να γίνουν περισσότερα τα χαμόγελα και οι αγκαλιές. Η αρχή έγινε όταν ο Αλέξης Τσίπρας είδε στο πρόσωπό μου τον επόμενο δήμαρχο της Αθήνας. Δυστυχώς αυτή η υποψηφιότητα δεν προχώρησε για πολλούς και διάφορους λόγους.

Στη συνέχεια ήρθε η εμπιστοσύνη και η στήριξη του προέδρου μας του Στέφανου Κασσελάκη, που επίσης τον ευχαριστώ. Ταυτίστηκε με τις ιδέες μου και εγώ ταυτίζομαι με το όραμά του. Όλη αυτή η εμπιστοσύνη και η στήριξη, και ο πόλεμος που μου έκαναν άνθρωποι μέσα από το κόμμα που ευτυχώς δεν είναι πια εδώ μαζί μας, με έκαναν δυνατότερο και πιο έμπειρο και πλέον νιώθω απόλυτα έτοιμος και σίγουρος να βγω μπροστά να αναλάβω ευθύνες και να φτάσουμε εκεί που μας αξίζει.

Για να μην σας κουράζω στη ζωή μου και στο μπάσκετ έμαθα να κατακτώ πρωταθλήματα και αυτό έχω σκοπό να κάνω και με τον ΣΥΡΙΖΑ, να φτάσουμε όλοι μαζί στην κορυφή. Μόνο η πρώτη θέση είναι ο στόχος, και χαίρομαι που έιμαι στην ίδια σελίδα με τον Στέφανο».