Νίκος Τσουμάνης: «Κόουτς, δεν θα έρθω στην προπόνηση» – Η τελευταία συνομιλία πριν βρεθεί νεκρός

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του και δεμένος με tire up εντοπίστηκε το πρωί ο 31 ετών ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης.

Το όχημά του ήταν σταθμευμένο στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Τα ίχνη του αναζητούνταν από χθες το απόγευμα και άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του. Από τις Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις συνθήκες θανάτου του.

Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνιζόταν φέτος στον Μακεδονικό ενώ παλιότερα φόρεσε τις φανέλες του Άρη, του Απόλλωνα Πόντου, της Βέροιας, του Πανθρακικού, της Ξάνθης και άλλων ομάδων.

Ο προπονητής του αποκαλύπτει την τελευταία τους συνομιλία

Ο προπονητής του στον Μακεδονικό, Γιώργος Αμανατίδης μίλησε στο Sputnik.gr για τον παίκτη που είχε τον τελευταίο μήνα στην ομάδα του.

«Είναι μια δυσάρεστη είδηση και για εμάς. Το ακούσαμε και πέσαμε από τα σύννεφα. Ήταν ένα παιδί ήσυχο και δεν φαινόταν πως θα έχει τέτοια κατάληξη. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε για αυτοκτονία, αλλά δεν είμαστε σίγουροι. Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος ήρθε τον τελευταίο μήνα στην ομάδα μας, τον Μακεδονικό, και περάσαμε ένα εργομετρικό. Μας συμβούλευσαν πως θα πρέπει να κάνει ένα έξτρα πρόγραμμα για να επανέλθει σε δύο μήνες σε φυσιολογικές συνθήκες και να παίξει ποδόσφαιρο. Εδώ και ένα μήνα έκανε αυτό το πρόγραμμα με τον γυμναστή, τον Βαγγέλη Κόντο. Λίγο που μίλησα μαζί του, τον ρώτησα αν είχε κάτι και μου είπε πως δεν είχε κάτι. Του έλεγε: ¨άντε κόουτς, όσο πιο γρήγορα να μπω στην ομάδα να παίξω. Δεν φαινόταν να είχε προβλήματα”» τόνισε.

Ο Έλληνας τεχνικός ζούσε καθημερινά τον Νίκο Τσουμάνης στην προπόνηση, αλλά τον πήρε τηλέφωνο χθες και του είπε πως δεν θα δώσει το παρών.

«Με πήρε τηλέφωνο χθες στις 13:30 και μου είπε: «Κόουτς, δεν θα έρθω στην προπόνηση». Τον ρώτησα γιατί δεν θα έρθει και μου είπε πως τον πήραν τηλέφωνο από τη δουλειά που θα έπιανε πρώτη μέρα σε ένα μίνι μάρκετ και θα πρέπει να πάει να του δείξουν τι θα κάνει. Τον ρώτησαν αν πήρε τον Βαγγέλη, τον γυμναστή για το πρόγραμμα και μου είπε: «Πήρα πρώτα εσένα και μετά θα πάρω τον Βαγγέλη να συνεννοηθώ». Σήμερα που έμαθα την είδηση ρώτησα τον Βαγγέλη αν τον πήρε και δεν τον είχε καλέσει ποτέ» ανέφερε ο Γιώργος Αμανατίδης.

H μαρτυρία φίλης του ποδοσφαιριστή

Μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, όπως ανέφεραν στο ThessToday.gr, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό, πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στην ζωή του. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του ThessToday.gr, πάνω στο καπό του οχήματος, οι κοντινοί του άνθρωποι που βρίσκονται στον τόπο του θανάτου, έχουν αφήσει λουλούδια.