Νίκος Τσουμάνης: Τι έδειξε η νεκροτομή

Με μία αυτοσχέδια διπλή θηλιά στον λαιμό, με δεματικά καλώδια μιας χρήσεως, βρέθηκε νεκρός ο 31 ετών ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από τη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά. Το άψυχο σώμα του Νίκου Τσουμάνη βρήκαν ψαράδες της περιοχής, που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το τελευταίο διάστημα τα οικονομικά προβλήματα και ένας τραυματισμός φαίνεται πως είχαν επιβαρύνει την ψυχική του κατάσταση.

Ο 30χρονος που παλιότερα είχε αγωνιστεί στον Άρη και την Ξάνθη, παράλληλα με το ποδόσφαιρο ήθελε να κάνει και μία δεύτερη δουλειά για έξτρα εισόδημα και έτσι ζήτησε τη βοήθεια πρώην συμπαικτών του, που διατηρούν κατάστημα στην περιοχή όπου έμενε, την Καλαμαριά.

Όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του στον χώρο του ποδοσφαίρου, μιλούν για ένα καλό και ευαίσθητο παιδί. Ωστόσο, όπως λένε ήταν πιεσμένος το τελευταίο διάστημα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Τσουμάνης, σόκαρε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία με τον θάνατό του (χθες 05/10) στην Καλαμαριά.

Νίκος Τσουμάνης: Τι έδειξε η νεκροτομή

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε και η νεκροτομή του 31χρονου παίκτη του Μακεδονικού, η οποία και επιβεβαιώνει ότι είχε ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με το newsit.gr, δεν προκύπτει όμως εμπλοκή άλλου προσώπου, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση, η οποία και πραγματοποίησε τη νεκροτομή. Η σορός του είναι πλέον καθοδόν για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θεσπρωτία.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί αύριο η κηδεία του Νίκου Τσουμάνη.