Νίνα Κασιμάτη: «Όσοι θέλουν να το συνεχίσουν για πολιτικούς λόγους, θα τους απαντήσω»

Θέση για τον σάλο που έχει ξεσπάει με την ανάρτησή της στο Facebook, στην οποία αναφέρεται στο σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», πήρε, μέσω ΑΝΤ1, η υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη.

«Η ανάρτησή μου δεν αφορούσε ούτε υποκειμενικά, ούτε αντικειμενικά την αστυνομία» τόνισε η ίδια και έκανε λόγο για μια διαδεδομένη ρήμα, η χρήση της οποία δεν είχε στόχο να θίξει τους αστυνομικούς, όπως είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Στην επιστολή μου στην ΠΟΑΣΥ είπα ότι λυπάμαι για τη χρήση που έκανα και την παρεπόμενη ερμηνεία της. Δεν την είπα για να θίξω τους αστυνομικούς, την ανακάλεσα και την ανακαλώ γιατί αντιλαμβάνομαι πόσο τους έχει προσβάλει και δεν ήταν ο σκοπός μου» ξεκαθάρισε.

Η κα Κασιμάτη έκανε λόγο για πολιτικά κίνητρα πίσω από τις κατηγορίες που διατυπώνονται προς το πρόσωπό της. «Όσοι θέλουν να το συνεχίσουν για πολιτικούς λόγους, θα τους απαντήσω» προειδοποίησε η ίδια.

«Θεωρώ πως οι περισσότεροι αστυνομικοί δεν θίγονται, αλλά επειδή θίγονται ανακάλεσα» τόνισε και απάντησε ότι η ίδια έχει δύο αστυνομικούς για την ασφάλειά της, οι οποίοι όμως δεν εξέφρασαν δυσαρέσκεια.

-Ad-