Νησί στην Ιταλία πληρώνει εισιτήρια και ξενοδοχεία για τους τουρίστες

Τρόπους τόνωσης του τουρισμού αναζητά η Σικελία, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, προσφέρει στους τουρίστες την πληρωμή του ήμισυ της αξίας του αεροπορικού εισιτηρίου τους, καθώς και μια βραδιά σε ένα ξενοδοχείο.

Η Σικελία, που βρίσκεται στα νότια της Ιταλίας, προσπαθεί να δελεάσει ξένους επισκέπτες μετά τη λήξη του lockdown στις 4 Μαΐου.

Οι προσφορές, που αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από τους The Times, θα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο τουρισμού του νησιού. Περιλαμβάνουν μία δωρεάν διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο για κάθε τρείς διανυκτερεύσεις, καθώς και εισιτήρια μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

Η κυβέρνηση θα διαθέσει 50 εκατομμύρια ευρώ για τη χρηματοδότηση του προγράμματος, μετά τις απώλειες του 1 δισ. ευρώ που αναφέρθηκαν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με το News.com, δεν είναι η πρώτη φορά που το νησί έχει προσφέρει προσφορές για να δελεάσει τους ανθρώπους να το επισκεφθούν.

Πέρυσι, οι πόλεις Mussomeli και Sambuca στη Σικελία προσέφεραν σπίτια με μόλις 1,60 δολάρια. Ο όρος ήταν ότι οι νέοι ιδιοκτήτες έπρεπε να πληρώσουν έως και 25.000 δολάρια για να ανακαινίσουν τα σπίτια μέσα στον πρώτο χρόνο από την αγορά τους.

Πηγή: bankingnews.gr