Noavartis: Μήνυση Βαξεβάνη στη Ράικου για το «συμβόλαιο θανάτου»

Αφορμή όσα είπε η τέως επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς περί «συμβολαίου θανάτου» σε βάρος της από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την εφημερίδα «Documento».

Σε μήνυση κατά της πρώην προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ράικου, προχωρά το Documento, ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης και ο δημοσιογράφος Βασίλης Ανδριανόπουλος για όσα κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis:

«Κάποιος δημοσιογράφος Ανδρικόπουλος (σ.σ. πρόκειται για τον Βασίλη Ανδριανόπουλο) από το Documento τότε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως κατηγορούμαι από κάποια κυρία Ζαμανίκα. Κατόπιν υπήρξε εναντίον μου δημοσίευμα . Κατάλαβα τότε πως υπήρξε συμβόλαιο θανάτου μου επειδή αρνήθηκα να συνεργαστώ με τον Παπαγγελόπουλο. Θυμήθηκα την εισαγγελέα Τσατάνη που της είχαν βάλει εκρηκτικό μηχανισμό. Αισθάνθηκα διωκόμενη και θεσμικά απροστάτευτη. Αισθάνθηκα ότι εκτελούνταν συμβόλαιο θανάτου σε βάρος μου από Παπαγγελόπουλο. Μετά την άρνησή μου να ενδώσω στο να στείλω φάκελο για πολιτικούς χωρίς να έχω στοιχεία και το δημοσίευμα του Documento ξεκίνησε σειρά πειθαρχικών διώξεων».

-Ad-