Νοθεία καυσίμων: Ποια είναι η 27χρονη καλλονή του My Style Rocks που συνελήφθη

Χειροπέδες σε είκοσι άτομα, πέρασε η Αστυνομία, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσαν νοθευμένα καύσιμα και ποτά, ωστόσο ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως ανάμεσά τους, είναι και ένα μοντέλο 27 ετών και πρώην παίκτρια του ριάλιτι, My Style Rocks.

Πρόκειται για την Λ.Ι. σύμφωνα με το Star, ο ρόλος της οποίας στην εγκληματική οργάνωση, φαίνεται πως ήταν να φροντίζει για τον εφοδιασμό διαλυτών στα πρατήρια του κυκλώματος.

Η Καλαματιανή, έχει σπουδάσει αισθητική, ωστόσο διαθέτει επιχείρηση με γυναικεία ρούχα. Πριν μπει στο τηλεπαιχνίδι My Style Rocks, δήλωνε “κακομαθημένη” γιατί είναι μοναχοπαίδι.

Η επαφή της με τη μόδα έγινε νωρίς στη ζωή της, αφού η μητέρα της δούλευε σε βιομηχανία με ρούχα. Έτσι, θυμάται τον εαυτό της από την ηλικία των 3-4 ετών να δοκιμάζει, να αλλάζει, να τροποποιεί και να διαμορφώνει το δικό της στυλ.

Όταν μιλά για τον εαυτό της χρησιμοποιεί τις λέξεις: “Απαιτητική, κυκλοθυμική και παρατηρητική” ενώ είχε δηλώσει πως δεν έχει πολλές φίλες, γιατί… δεν την αντέχουν!

Μπήκε στο My Style Rocks επειδή της αρέσει η τηλεόραση, η δημοσιότητα.

My style Rocks
My style Rocks