AP PHOTO/LUCA BRUNO

Νόβακ Τζόκοβιτς: Το 83% των Αυστραλών ζητούν την απέλαση του, το NETFLIX κάνει ντοκιμαντέρ την υπόθεση

Ο «χαμός» που έχει επικρατήσει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την συμμετοχή στο Australian Open ή όχι, που θα κριθεί φυσικά από το αν θα απελαθεί λόγω παραβίασης του ιατρικού πρωτοκόλλου της Αυστραλίας έχει δημιουργήσει «βαρύ» κλίμα για τον Σέρβο στη χώρα.

Εν αναμονή της απόφασης του Υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, ο οποίος θα ανακοινώσει αύριο (14/1) αν ο Σέρβος θα μπορέσει να παραμείνει στην Αυστραλία -αν και ο ίδιος θα ασκήσει έφεση αν απορριφθεί η αίτησή του για visa- διενεργήθηκε γκάλοπ, στο οποίο συμμετείχαν 60.000 άνθρωποι, που κατοικούν στη χώρα, με το 83% να απαντά πως ο «Νόλε» πρέπει να απελαθεί.

Την ίδια στιγμή εκτός από τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει, υπάρχει και εμπορικό ενδιαφέρον στο θέμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της “Daily Mail”, ένα συνεργείο του NETFLIX βρίσκεται ήδη στην Αυστραλία για να κινηματογραφήσει το πιο εκρηκτικό ξεκίνημα μιας σεζόν τένις τα τελευταία χρόνια, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με πρωταγωνιστή τον Σέρβο πρωταθλητή, Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, οι κάμερες του Netflix θα ακολουθούν τις κορυφαίες διοργανώσεις του τένις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και θα έχουν πρόσβαση σε χώρους, όπως αποδυτήρια, και σε χώρους που βρίσκονται οι παίκτες.