Novartis: Η Ελένη Τουλουπάκη απαντά στον Γιάννη Αγγελή για τον «Ρασπούτιν»

Στη μαραθώνια κατάθεσή του ο πρώην επόπτης εισαγγελέας της Novartis αντεισαγγελέας, Γιάννης Αγγελής, έστρεψε τα πυρά του στο πρόσωπο του Ρασπούτιν για παρεμβάσεις στο έργο της Eισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει. Ο κ. Αγγελής, μάλιστα, στην κατάθεσή του, υποστήριξε ότι η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ελένη Τουλουπάκη, γνώριζε ποιος ήταν ο Ρασπούτιν και την ίδια γνώση είχαν τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου όσο και η επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.

Πλέον, η κυρία Τουλουπάκη περνά στην αντεπίθεση με δήλωσή της. Στα αρμόδια όργανα ενώπιον των οποίων θα κληθεί να καταθέσει, θα πει ό,τι έχει να πει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, η οποία δέχθηκε «φίλια» πυρά από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιάννη Αγγελή. Η κυρία Τουλουπάκη χαρακτηρίζει παντελώς ψευδή τα όσα φέρεται να επαναλβάνει ο πρώην προϊστάμενός της στην έρευνα της Novartis, υποστηρίζοντας ότι η ίδια θα συνεχίσει να υπηρετεί την αλήθεια.

Ολόκληρη η δήλωση της κυρίας Τουλουπάκη έχει ως εξής:

«Σεβόμενη την μυστικότητα της τρέχουσας έρευνας, που προφανώς ο καταγγέλλων δεν σέβεται, δεν έχω κανένα σχόλιο επί όσων βλέπουν το φως τη δημοσιόητας. Ότι έχω να πω θα το καταθέσω στα αρμόδια όργανα. Το μόνο που έχω να σχολιάσω σε όσα παντελώς ψευδή βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι ότι η ίδια η πορεία της υπόθεσης έχει διαψεύσει πλήρως τα όσα αναφέρονται. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την έρευνα μας, απτόητοι στην υπηρεσία της αλήθειας».

-Ad-