Novartis-Λοβέρδος: «Τίποτε δεν θα περάσει»

Στην Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία για τον Ανδρέα Λοβέρδο και την υπόθεση Novartis, με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ να κάνει λόγο για σκευωρία.

«Την ελεεινή πολιτική σκευωρία Novartis θα τη νικήσω με τα μέσα άμυνας και επίθεσης που διαθέτει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί στο κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας», τονίζει στην δήλωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Και συνεχίζει: «Και τούτο γιατί η ένδεια της «δικογραφίας» που διαβιβάστηκε σήμερα στη Βουλή με λιγότερα ψευτοστοιχεία και με την πολύ καθυστερημένη αρχειοθέτηση του «ξεπλύματος» αποτελεί συνέχεια της προηγηθείσας αστήρικτης και αθεμελίωτης εισαγγελικής ενέργειας. Μοναδικός σκοπός πλέον είναι η εκ των υστέρων αυτοδικαιολόγηση των εισαγγελικών λειτουργών που ταλαιπώρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα και τη χώρα για δύο ολόκληρα χρόνια και υπονόμευσαν καίριους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Η σημερινή εξέλιξη βάζει βουλοκέρι και υποστασιοποιεί την τέλεση της κατάχρησης εξουσίας. Τίποτε δεν θα περάσει!», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ μεταξύ της Σαντορίνης και της Αμοργού
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μπαλάσκας για Βασίλη Καλογήρου: «Δεν επέδειξε προβληματικό χαρακτήρα και δεν προκύπτει από καμία κατάθεση που δόθηκε»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Στη φυλακή 68χρονος προπονητής τάε κβον ντο που βίαζε 12χρονη αθλήτριά του
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τροχαίο στο Αιγάλεω: Στο νοσοκομείο και σε σοβαρή κατάσταση ένας νεαρός μετά από ανατροπή κλεμμένης μοτοσικλέτας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Άλιμος: Αγοράκι 3 ετών βρέθηκε να τρέχει ξυπόλητο μέσα στο κρύο
24 Φεβρουαρίου, 2025
«Ο πάπας Φραγκίσκος ξύπνησε και δεν πονάει, η θεραπεία συνεχίζεται»: Νέα ενημέρωση από το Βατικανό
24 Φεβρουαρίου, 2025
Γιώργος Λιάγκας για Αλέξη Κούγια: «Γνωρίζαμε ότι έχει επιδεινωθεί πολύ η κατάσταση της υγείας του και μάλιστα απότομα»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Αντιδημαρχος Καθημερινότητας Σύρου: «Μου ζήτησαν να μαζέψω νεκρή γάτα και να την πάω για καύση»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Για πρώτη φορά επιβολή προστίμου στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τύρναβος: Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης της ιατροδικαστή Ρ. Λεονταρή απο την υπόθεση θανάτου του 39χρονου
24 Φεβρουαρίου, 2025