Novibet και Κώστας Τσιμίκας στηρίζουν τη Θεσσαλία και τις πληγείσες περιοχές

Η Novibet μέσω του προγράμματος Giant Heart αποδεικνύει ότι η συμμετοχή σε μικρές ή μεγάλες πράξεις αγάπης, μπορούν να λειτουργήσουν ως καταλύτης θετικής αλλαγής, για ένα καλύτερο μέλλον με αλληλεγγύη.

Σε πρώτο πλάνο οι πληγείσες περιοχές

Στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής προσφοράς που υλοποιεί η Novibet, φέτος το φθινόπωρο, η εταιρεία έθεσε στο επίκεντρο τις περιοχές που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel. Συγκεκριμένα, μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης Giant Heart, κάλυψε τις ανάγκες για τροφές σε δύο καταφύγια διασωθέντων ζώων από την Καρδίτσα και σε εθελοντές που φροντίζουν αδέσποτα στους δρόμους της Λάρισας, σε συνεργασία με το “Save a Greek Stray. Ταυτόχρονα υποστηρίχθηκε η προμήθεια υλικών και οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση του καταφυγίου της Καρδίτσας που πλημμύρισε και υπέστη σοβαρές καταστροφές.

H Novibet, μέσα από το πρόγραμμα Giant Heart, κάλυψε τις ανάγκες για τροφές σε δύο καταφύγια διασωθέντων ζώων από την Καρδίτσα και σε εθελοντές που φροντίζουν αδέσποτα στους δρόμους της Λάρισας.

Το brand «ΚΤ21» καλύπτει ανάγκες ένδυσης στη Θεσσαλία

Η Novibet, από κοινού με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιμίκα, και πρεσβευτή του Giant Heart, σε μια ευρύτερη πρωτοβουλία δράσεων υποστήριξης των πλημμυροπαθών, προχώρησαν στη δωρεά 1000 τεμαχίων ειδών χειμερινής ένδυσης για ενήλικες και παιδιά, από το brand του διεθνούς ποδοσφαιριστή, ‘KT21’.

Η διανομή των ρούχων πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις πληγείσες περιοχές, ώστε να καλυφθεί μέρος των αναγκών ένδυσης ενόψει των χειμερινών μηνών.

Η Novibet, από κοινού με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιμίκα, και πρεσβευτή του Giant Heart, προχώρησαν στη δωρεά 1000 τεμαχίων ειδών χειμερινής ένδυσης για ενήλικες και παιδιά, από το brand του διεθνούς ποδοσφαιριστή, ‘KT21’.

Η Novibet, έχει όραμα να κάνει τη διαφορά στη ζωή των συμπολιτών με πράξεις, μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart. Από το 2021, έχει υλοποιήσει ένα διευρυμένο πρόγραμμα δράσεων, όπως η ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα και η στήριξη οργανισμών με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο. Παράλληλα, η Novibet βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έρχονται αντιμέτωποι με έκτακτες συνθήκες, που χρήζουν άμεσης αντίδρασης. Πρόσφατα εγκαινιάστηκε και η πρωτοβουλία #NoviPet,ο τρίτος πυλώνας προσφοράς από τη Novibet και τον πρεσβευτή του προγράμματος Κώστα Τσιμίκα, που αποσκοπεί στην προώθηση της υπεύθυνης υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς, σε συνεργασία με τoν οργανισμό «Save a Greek Stray».

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.