Novibet: Μεγάλα milestones στον τομέα διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού

H Novibet, με ηγετική παρουσία στον τομέα του GameTech σε 10 χώρες και διπλάσιο δυναμικό το 2023 θέτει ως βασική προτεραιότητα τη συνεχή ανάπτυξη και εκπαίδευση των ανθρώπων της. Ταυτόχρονα, παρέχει υποστήριξη στα στελέχη της για να προωθούνται και να καινοτομούν. Καταφέρνοντας σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα της διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, η εταιρεία αποχαιρετά το 2023 και υποδέχεται το 2024 με σταθερά υψηλά επιτεύγματα.

Με πάνω από 100 νέες θέσεις εργασίας κάθε μήνα, το τμήμα Human Resources διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη της Novibet. Καθόλη τη διάρκεια του έτους, αναλαμβάνει και υλοποιεί πρωτοβουλίες σε συνεργασία με οργανισμούς όπως το ThinkBiz και το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, δίνοντας ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με στελέχη της αγοράς και ταυτόχρονα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ πανεπιστημίων και αγοράς εργασίας.

Με πάνω από 100 νέες θέσεις εργασίας κάθε μήνα, το τμήμα Human Resources διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη της Novibet

Σε μια δυναμική περίοδο για τη Novibet, η εταιρεία διεθνώς επεκτείνεται σε τρεις χώρες (Ελλάδα, Μάλτα και Βραζιλία), με διαθέτει περισσότερους από 850 εργαζόμενους.

Η Novibet κατατάσσεται ως κορυφαίος εργοδότης για όσους επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον αναπτυσσόμενο κλάδο της τεχνολογίας

Παράλληλα, η Novibet κατατάσσεται ως κορυφαίος εργοδότης για όσους επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον αναπτυσσόμενο κλάδο της τεχνολογίας. Μόνο το 2023, η εταιρεία έλαβε άνω των 46,000 βιογραφικών, πραγματοποιώντας συνολικά 481 νέες προσλήψεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς!

Η ενίσχυση της ηγετικής θέσης της Novibet στην αγορά προκύπτει όχι μόνο από τα αριθμητικά δεδομένα, την αύξηση προσωπικού και την επέκταση της εταιρείας σε νέες αγορές αλλά από την στρατηγική επένδυση στους ανθρώπους της

Ταυτόχρονα η Novibet έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα, όπως αποδεικνύεται από τις 4,000+ συνεντεύξεις που διεξήχθησαν για νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, έγιναν 90 εσωτερικές μετακινήσεις στελεχών, προσφέροντας συνεχείς ευκαιρίες εξέλιξης για τους εργαζομένους της. Η ενίσχυση της ηγετικής θέσης της Novibet στην αγορά προκύπτει όχι μόνο από τα αριθμητικά δεδομένα, την αύξηση προσωπικού και την επέκταση της εταιρείας σε νέες αγορές αλλά από την στρατηγική επένδυση στους ανθρώπους της.

Περισσότερα για τη Novibet και τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει :

Website

Instagram

LinkedIn