Ντέμης Νικολαΐδης: «Αν ήμουν δισεκατομμυριούχος δεν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έδειξε ότι δεν έχει καμία διάθεση να εμπλακεί ξανά παραγοντικά με το ποδόσφαιρο, υποστηρίζοντας ότι δεν θα αγόραζε ελληνική ομάδα, ακόμη κι αν ήταν δισεκατομμυριούχος.

Σε νέο video στο instagram, ο Ντέμης Νικολαΐδης ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε ότι δεν θα ήθελε να είναι ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας στην Ελλάδα, αλλά τόνισε ότι θα δώριζε χρήματα στην ΑΕΚ αν είχε οικονομικά προβλήματα.

Οι δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη
«Γίνομαι δισεκατομμυριούχος, αν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα, στην Ελλάδα φαντάζομαι, ή εάν θα έκανα κάτι άλλο; Όχι δεν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν θα έκανα κάτι άλλο, θα συνέχιζα να κάνω αυτό που κάνω. Θα είχα λιγότερο άγχος, περισσότερο χρόνο. Διότι όταν δεν έχεις άγχος απλοποιείς τη ζωή σου. Δεν θα άλλαζα πολλά πράγματα. Θα βοηθούσα παραπάνω κόσμο.

Τώρα η ερώτηση είναι γιατί δεν θα έπαιρνα ποδοσφαιρική ομάδα φαντάζομαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά είναι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι στο επίπεδο που με κάνει να θέλω να εμπλακώ και ως ιδιοκτήτης ας πούμε. Είμαι καλά όπως είμαι τώρα οπότε ας μην το συζητήσουμε παραπάνω. Τώρα βέβαια αν είχε προβλήματα η ΑΕΚ μπορεί να δώριζα ένα ποσό. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να αγοράσω την ομάδα».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Β. Ζελένσκι: Είμαι πρόθυμος να παραιτηθώ για την ειρήνη της Ουκρανίας ή για την ένταξη στο ΝΑΤΟ
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες στον Παναμά: Κοριτσάκι νεκρό – Είκοσι διασωθέντες
23 Φεβρουαρίου, 2025
Απειλή για βόμβα σε πτήση της American Airlines με προορισμό το Νέο Δελχί
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανικές εκλογές: Η ώρα της αλήθειας στην κάλπη
23 Φεβρουαρίου, 2025