Ντόρα Μπακογιάννη: Έτοιμη για μάχη – Οι εκτιμήσεις των γιατρών

Ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης που διαπέρασε το σύνολο του πολιτικού φάσματος αλλά και την κοινωνία προκάλεσε η ανακοίνωση της κ Ντόρας Μπακογιάννη ότι διεγνώσθη με καρκίνο και συγκεκριμένα με πολλαπλό μυέλωμα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την συγκλονιστική ανάρτηση με την οποία γνωστοποίησε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και συγκεκριμένα με πολλαπλό μυέλωμα, εμφανίστηκε όπως την ξέρει όλος ο κόσμος. Γενναία και δυνατή να δώσει τη μάχη και να βγει νικήτρια άλλη μια φορά.

Η κυρία Μπακογιάννη μίλησε σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης και παρακολούθησαν χιλιάδες επισκέπτες της σελίδας του στο Youtube και δήλωσε: «Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου, ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτή την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή. Να πω ευχαριστώ στο Δημήτρη και σε όλους τους συναδέλφους και στον κόσμο γι’αυτό το κύμα συμπαράστασης το οποίο έχω λάβει από το πρωί».

«Να ευχηθώ στη Ντόρα να είναι όντως η τελευταία ατυχία αλλά να έχει πολλά πολλά πολλά προβλήματα στο μέλλον για τα επόμενα πολλά χρόνια να αντιμετωπίσει» η δήλωση του κύριου Ρουσόπουλου.

«Νομίζω ότι όλους μας διδάσκει με τη στάση της σήμερα και στέλνει απίστευτη δύναμη σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που έχουν αντιμετωπίσει, αντιμετωπίζουν ή θα αντιμετωπίσουν ανάλογα προβλήματα» είπε ο κ. Στυλιανίδης.

Πράγματι η Ντόρα Μπακογιάννη πρωτίστως στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όσες και όσους δίνουν την ίδια μάχη.

Η ίδια ανέβασε στο facebook σήμερα το συγκεκριμένο βίντεο, φανερά συγκινημένη. «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο γι’αυτό το απίστευτο κύμα συμπαράστασης, διότι πράγματι τα μηνύματα που έχω λάβει και από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι πολύ συγκινητικά και μου δίνουν τόση πολλή δύναμη που είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων» ανέφερε.

Παθών και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης αποκάλυψε ότι είναι ένας από τους 500 στην Ελλάδα με πολλαπλό μυέλωμα, ότι τον παρακολουθεί ο ίδιος γιατρός και τον περασμένο Ιούλιο υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Τα πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μετά την μεταμόσχευση. Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε. Αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας» δήλωσε σχετικά.

Αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης

Από χθες το τηλέφωνό της δεν σταματά να χτυπάει. Τα μηνύματα συμπαράστασης είναι αμέτρητα. Μήνυμα της έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ τρεις πρώην πρωθυπουργοί της τηλεφώνησαν.

Ο Κώστας Καραμανλής με τον οποίο είχαν στενή συνεργασία όταν εκείνος ήταν πρωθυπουργός και εκείνη υπουργός εξωτερικών, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Όλοι οι υπουργοί, οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές επικοινώνησαν μαζί της όπως και πολλά πρόσωπα από την ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή, και συνάδελφοί της που είναι μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, ενώ από το χώρο του πολιτισμού ήταν ιδιαίτερα συγκινητική η επικοινωνία της με το φίλο της Διονύση Σαββόπουλο.

Πηγή: mega