Νύφη έπιασε στα πράσα γαμπρό να προσπαθεί να κάνει σεξ με παράνυμφο (video)

Γαμπρός κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε παράνυμφο της συζύγου του, πριν από τον γάμο του, με το μυστήριο να γίνεται κανονικά.

Ένας γαμπρός στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε παράνυμφο της συζύγου του, πριν από τον γάμο του, με το μυστήριο να γίνεται κανονικά.

Ο Ντάνιελ Κάρνι, 28 ετών, κατηγορείται για ακούσια επιδίωξη σεξουαλικής συνεύρεσης και για άσεμνη επίθεση σε μια κοπέλα, που έγινε στο θέρετρο Σμίθφιλντ, στις 30 Αυγούστου.

Η Αστυνομία δήλωσε πως η επίθεση συνέβη, όταν ο γαμπρός και η παράνυμφος αποφάσισαν να… τα τσούξουν, λίγο πριν το μυστήριο. Εκείνη είπε στους αξιωματικούς ότι έκανε ηλιοθεραπεία, όταν ο Κάρνι την πλησίασε. Όντας και οι δύο μεθυσμένοι, οι αναστολές έπεσαν.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας έδειξαν ότι ο 28χρονος τράβηξε τη γυναίκα στα αποδυτήρια των ανδρών, για να συνεχίσουν το «έργο» τους. Σύμφωνα με τις Αρχές, οι ορέξεις του σταμάτησαν, όταν η νύφη και (πλέον) γυναίκα του, κατάλαβε τι έκανε και τον σταμάτησε.

Παρά τον χαμό που προκλήθηκε, ο γάμος που ήταν προγραμματισμένος για την 1η Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε κανονικά, σύμφωνα με την Dailymail.

Από την πλευρά της, η παράνυμφος κατάλαβε τι είχε συμβεί, όταν συνήλθε και αντιλήφθηκε πως τα ρούχα που φορούσε… έλειπαν από πάνω της.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Κάρνεϊ είπε επανειλημμένα ότι λυπάται, τονίζοντας αρκετές φορές ότι αυτό που συνέβη ήταν δικό του σφάλμα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=n0KHC5dPR6w