Ο 76χρονος κλείδωσε στο γραφείο την αδελφή της ιδιοκτήτριας πριν το μακελειό στη Γλυφάδα

Μία ημέρα μετά το τριπλό φονικό στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του 76χρονου Αιγύπτιου.

Ο δράστης εισέβαλε στα γραφεία και έβαψε τα χέρια του με αίμα -σκοτώνοντας την ιδιοκτήτρια Μαρία Καρνέση, τον διευθύνοντα σύμβουλο Αντώνη Βλασάκη, που ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, κι έναν πρώην καπετάνιο, τον Ηλία Κουκουλάρη, που εργαζόταν στο λογιστήριο της εταιρείας- με μία κοντόκανη καραμπίνα, ενώ είχε μαζί του και ένα περίστροφο.

Στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο προς τον εαυτού του και τράβηξε τη σκανδάλη, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων που βρίσκονταν το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή εταιρία υποστηρίζουν και αναφέρουν πως είδαν τον 76χρονο να ανεβαίνει στον τέταρτο όροφο και να πηγαίνει στο γραφείο της Δέσποινας Καρνέση.

Εκεί βρισκόταν η Δέσποινα Καρνέση με την γραμματέα της. Ο 76χρονος τότε κλείδωσε μέσα στο γραφείο τις δύο γυναίκες και φεύγοντας πήρε το κλειδί.

Όσοι ήταν εκεί θεωρούν πως με αυτήν τη κίνηση ο 76χρονος ήθελε να απομονώσει τις δύο γυναίκες από όσα θα γίνονταν στη συνέχεια.

Ξεκάθαρος στόχος του ήταν η Μαρία Καρνέση.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο αλλά και η Δέσποινα Καρνέση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι κάμερες που υπήρχαν εξωτερικά δεν είχαν καταγραφικό ενώ στο εσωτερικό της εταιρίας δεν υπήρχαν κάμερες.