Ο αδερφός της Μαριαλένας μιλά για τη σχέση της με τον Σάκη: «Την βλέπω να…»

Δηλώσεις στην κάμερα του «Ευτυχείτε» έκανε ο αδελφός της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Ο Μπάμπης Ζαμπέτης -είναι αδέρφια από τον πρώτο γάμο της μητέρας της παίκτριας- μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη και σημείωσε πως απλά τον έχει ως στήριγμα μέσα στο ριάλιτι.

«Κάθε άνθρωπος θα ανησυχούσε για ένα συγγενικό του πρόσωπο, όταν μάλιστα βρίσκεται και σε μια απόσταση πολλών χιλιομέτρων», είπε αρχικά για τη συμμετοχή της αδελφής του στο παιχνίδι ενώ αρνήθηκε να τοποθετηθεί στο αν υπάρχει επανασύνδεση ανάμεσα στον πρώην ζευγάρι. «Θα μου επιτρέψεις να μην τοποθετηθώ. Είναι καθαρά προσωπική τους υπόθεση», σημείωσε,.

Για όσα είχε πει για τον Σάκη και τη Μαριαλένα στο «Σου Κου Family» ο Νίκος Μπάρτζης, εκείνος απάντησε: «Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή. Και του Νικόλα και του κάθε Νικόλα». Και συνέχισε: «Βλέπω την αδελφή μου να βρίσκει μια μικρή ασφάλεια. Έχοντας στο μυαλό της, ότι της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι. Όταν ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο οικείο, εύλογα νιώθεις και μια ασφάλεια».

Σε ερώτηση αν τα δυο παιδιά θα είναι μαζί μετά το τέλος του Survivor, απάντησε: «Αυτό το ξέρουν μόνοι τους». Tέλος, σημείωσε: «Βλέπω δυο ανθρώπους που νιώθουν ασφάλεια ο ένας δίπλα στον άλλον. Η Μαριαλένα είναι ένας χαρακτήρας καλοσυνάτος, έχουμε δώσει κάποιες αρχές ως οικογένεια στη Μαριαλένα και είναι ένα αληθινό παιδί».

-Ad-