Ο Αντ. Κανάκης σπάσει τη σιωπή του και «καρφώνει» τον ΣΚΑΪ!

Ο Αντώνης Κανάκης σπάει τη σιωπή του και για πρώτη φορά αναφέρεται στα όσα συνέβησαν με τον ΣΚΑΪ. Τα «καρφιά» του και το επόμενο βήμα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η περιπέτεια με τον ΣΚΑΪ μου άφησε Την απόλυτη επιβεβαίωση ότι όσο κι αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα πάντα θα εμφανίζονται άνθρωποι στη ζωή σου, το ποιόν των οποίων θα σου θυμίζει ότι δεν έχεις δει τίποτε ακόμα».

Φαντάζομαι ότι όταν έγινε γνωστό ότι χωρίζετε τηλεοπτικά με τον ΣΚΑΪ κάποια κανάλια σού τηλεφώνησαν. «Είμαστε σε ουσιαστικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις όπως είναι φυσικό αλλά θα μου επιτρέψεις να μην αποκαλύψω κάτι περισσότερο αφού οι διαδικασίες αυτές έως ότου καταλήγουν κάπου αφορούν μόνο τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Πότε θα κάνετε το επόμενο βήμα; Θα δούμε Ράδιο Αρβύλα φέτος τηλεοπτικά; «Αν και είμαστε πανέτοιμοι να βγούμε στον αέρα από τον Οκτώβριο που μας πέρασε αυτή τη στιγμή με όλα αυτά τα γεγονότα νωπά δεν είμαι σε θέση να απαντήσω στην ερώτηση αυτή. Είναι πολύ νωρίς και συγχρόνως βρισκόμαστε σε ένα οριακό χρονικό σημείο για την τρέχουσα σεζόν. Από την άλλη ποτέ δεν ξέρετε και τίποτα δεν αποκλείεται».

-Ad-