Ο αστυνομικός της Βουλής «τηλεφώνησε από τη φυλακή στη σύζυγό του για να… της πει ότι την αγαπάει»

Ο αστυνομικός της Βουλής, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση της επίσης αστυνομικού συζύγου του και των παιδιών τους, τηλεφώνησε στη σύζυγό του, σύμφωνα με την ίδια, μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσής του. Την πληροφορία αυτή μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Ιάσων Τσόλης, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο αστυνομικός επικοινώνησε με τη σύζυγό του μέσα από το σταθερό τηλέφωνο των κρατουμένων της φυλακής κατά τις ώρες που αυτό είναι διαθέσιμο για επικοινωνία με συγγενείς και φίλους και της εξέφρασε… την αγάπη του. Η πράξη του πάντως αποτελεί παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς εναντίον του έχει εκδοθεί απόφαση που του απαγορεύει την επικοινωνία μαζί της, με οποιονδήποτε τρόπο.

Μετά το τηλεφώνημα η 35χρονη φέρεται να επικοινώνησε αμέσως με τον δικηγόρο της, Γιάννη Μπαρκαγιάννη, ο οποίος και τη συμβούλευσε να αναφέρει άμεσα την παραβίαση αυτή στην Αστυνομία.

Παράλληλα ο δικηγόρος της συζύγου του 45χρονου με δήλωσή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, σημείωσε εκ μέρους της: «Η ψυχική υγεία και πρωτίστως η διαφύλαξή της είναι το πρώτο και κύριο μέλημά της, για την οποία είναι διατεθειμένη να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια και προσωπική θυσία».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γαλλία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε αγορά της Μυλούζης – Μακρόν: «Τρομοκρατική ενέργεια χωρίς αμφιβολία»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί: Σε ύφεση η ακολουθία – Κλειστά σχολεία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ανάφη και Ίο αποφάσισαν οι Επιτροπές
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 22-9: «Βούλιαξε» τον «αιώνιο» αντίπαλο στον τελικό και χρίστηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο των ανδρών
22 Φεβρουαρίου, 2025
«Πρεμιέρα» για τη συγκοινωνιακή αστυνομία με περισσότερους από 150 ελέγχους και τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Αμείλικτα τα ερωτήματα από τις καταγγελίες συγγενών για τον θάνατό του – «Είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κινητοποιήσεις για τα Τέμπη σε συνοικίες της Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: O προεκλογικός αγώνας και τα σενάρια της επόμενης μέρας
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Ψάχνουν για απαντήσεις στη διαδρομή θανάτου 18 χιλιομέτρων του 39χρονου – Καταγραφικά και τοξικολογικές ρίχνουν «φως» στο μυστήριο
22 Φεβρουαρίου, 2025
Χαλκίδα: 22χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για Τέμπη: Οι ερευνητές κάνουν λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία» – Παρουσιάζεται στις 27 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025